ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ -ΜΥΣΤΙΚΑ -ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ  — Στο ΑΚΕΛ έχουν πάθει πρόσχαρη πρόσκαιρη αμνησία και τραλαρί – τραλαρό, έχουν ξεχάσει ότι τα τελευταία χρόνια κυβέρνησαν τη Κύπρο κκαι την κυβέρνησαν σκληρά, εξοντωτικά, φασιστικά και νεοφιλλελεύθερα, για να την οδηγήσουν χρεοκοπημένη, βορά στις ορέξεις των αχόρταγων Εβραίων. Διαβάστε το παρακάτω πασαρισμένο από το Λονδίνο άρθρο, για να καταλάβετε πόσο πολύ γουστάρουν οι σιωνιστές, ένα αδίστακτο νεοφιλελεύθερο κόμμα με ταμπέλα κομμουνιστική ή σοσιαλιστική στη Κύπρο.
   — Παρακολουθούνται προσωπικά δεδομένα Κυπρίων από τις Βάσεις
   — Το ΑΚΕΛ καταδικάζει την ενίσχυση των κατασκοπευτικών δραστηριοτήτων στην Κύπρο, μέσω των Βρετανικών Βάσεων, όπως αποκαλύπτουν απόρρητα έγγραφα για την υπόθεση Σνόουντεν, που είδαν το φως της δημοσιότητας στη Βρετανία, δήλωσε σήμερα ο Επικεφαλής του Γραφείου Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του κόμματος Κώστας Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως “μέσα σε αυτό το πλαίσιο είναι προφανές ότι παρακολουθούνται και προσωπικά δεδομένα Κυπρίων”.
   — Παράλληλα το ΑΚΕΛ, δια του κ. Χριστοδουλίδη, κάλεσε την κυβέρνηση να προβεί σε παραστάσεις προς τη βρετανική κυβέρνηση, να ζητήσει εξηγήσεις και να απαιτήσει τον τερματισμό αυτών των ενεργειών.
“Οι Βρετανικές Βάσεις δεν έχουν θέση στην πατρίδα μας”, υπογράμμισε ο κ. Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως “η Κύπρος, όπως παρουσιάζεται σε αυτά τα έγγραφα, έχει με την απαίτηση και των αμερικανικών κατασκοπευτικών υπηρεσιών, τη θέση του κόμβου συγκέντρωσης πληροφοριών μέσω τηλεφώνων και διαδικτύου για την Μέση Ανατολή”.
“Ο γνωστός ρόλος των Βρετανικών Βάσεων Κύπρου και η χρησιμοποίηση της χώρας μας στα πλαίσια ευρύτερων ιμπεριαλιστικών, πολεμικών σχεδιασμών, με την οικονομική χορηγία  των Αμερικανικών υπηρεσιών, εμπλέκει την Κύπρο και οδηγεί το λαό μας σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες”, ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης.
Πρόσθεσε πως “η συνεχής χρησιμοποίηση της χώρας μας ως ορμητηρίου κατασκοπίας, υποστήριξης πολεμικών κινήσεων και  παραβίασης προσωπικών δεδομένων αποτελεί μια ανοικτή πληγή για τον λαό μας και την ειρήνη στην περιοχή”.
ΠΗΓΗ ΕΙΔΗΣΗΣ: onlycy.com

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Δεν λέω ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη είναι καλύτερη από την του Χριστόφια, αλλά λέω ότι είναι πρόκληση, λίγους μήνες μετά την άσκηση της προδοτικής εξουσίας τους, να βγαίνουν ξεδιάντροπα και να αποπροσανατολίζουν οι κοπρίτες του Χριστόφια τον Κυπριακό λαό, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. Είναι γελοίοι και θρασύτατοι….
Σίγουρα ο… συμβασιούχος των Αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών ξέρει ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ μυστικά της Αμερικής και όχι του σύμπαντος κόσμου, αλλά στη περίπτωσή του ο κάθε πολιτικός αλήτης όπου γης, του φορτώνει τις απατεωνιές του με περίσσευμα θράσσους…. Φτάνει…. Ξέρουμε ποιοι πρόδωσαν και παρέδωσαν την Κύπρο στους εχθρούς μας…

Απάντηση