ΨΥΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ  — Η κατάμαυρη προϊστορία του πατρός και η προϋπηρεσία του στον φασισμό είναι διαρκής και αδιασάλευτη, μέσα από τα ρυπαρά έντυπα και τις τηλεοπτικές συμμετοχές του συγκροτήματος ΔΟΛ πρώην Λαμπράκη. Κατά καιρούς, ο δολοφόνος ψυχών πατέρας Ψυχάρης, για λόγους προπαγάνδας αλλά και ασπίδας προστασίας της προς τα έξω εικόνας του, συναναστρέφεται πότε τον Βαρθολομαίο και πότε τον Ιερώνυμο, μετά τηβένου και άνευ. Τι και αν είναι και οι δύο ρασοφόροι λαομίσητοι…. Σημασία έχει να προβληθεί ο φονιάς ψυχών με φερετζέ το κερί στο χέρι και με προϋπηρεσία διοικητή Αγίου Όρους!!!!

  — Έτσι, ενώ τον βλέπουμε Νο 1 δημοσιογραφικό στήριγμα της προδοτικής σιωνιστικής χούντας των Αθηνών και των τροϊκάνων σιωνιστών αφεντικών της, ταυτόχρονα, εμποτίζει τις φυλλάδες του με κουτσομπολίστικες στήλες, με ανούσιες αιχμές στη κεφαλίδα τέτοιων άρθρων, όπως “Ο μπίζνεσμαν τροϊκάνος” και μέσα διαβάζεις 10-12 αταίριαστα και άσχετα μεταξύ τους κομμάτια παραπολιτικής παραπληροφόρησης.

  — Στα βήματα του μπαμπά Ψυχάρη, ο υιός μικροπολιτευτής της ναζιστικής – σιωνιστικής ΝουΔού. Τον είδαμε πρόσφατα τον νεαρό καραγκιόζη, να μαλώνει τους τροϊκάνικους υπουργούς επί του πολυνομοσχεδίου, αλλά ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙ!!!! Τα πάντα όλα ο καραχουντικός νεοναζί υιός.

  — Εδώ, ούτε για καυτηριασμό δεν μπορούν να αναπαραχθούν οι αθλιότητες των νεοναζί Ψυχάρηδων… Από τις δυναστείες πρέπει να ξεριζώνεις τη γλώσσα, οτιδήποτε και αν λένε, για να μη σε δυναστεύουν.

ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΠΡΟΤΡΟΠΗ Τ.Ν.:  Για δες τον προβατοσχημο λυκο της ελληνικης δημοσιογραφιας, το ΜΕΓΑΛΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ να μεταδιδει ΕΞΥΓΙΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ απο ΟΛΟ τα ΦΑΣΜΑ….
ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΟΣ ΤΥΠΟΣ…..

 

Απάντηση