Η ανθελληνικότητα των δάνειων συμβόλων.

7 Αυγούστου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ -ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ -ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 2  — Δεν αμφισβητώ την ύπαρξη του αγκυλωτού σταυρού σε αρχαίες Ελληνικές παραστάσεις.

  — ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

  — Ντρέπεται να πει ο Κασιδιάρης, ότι πριν εμφανιστεί στην αρχαία Ελλάδα το «τετράσκελον» προϋπήρξε στους αρχαίους Εβραίους. Ότι πριν από τουςς Εβραίους, προϋπήρξε στους Χετταίους και πριν από αυτούς στους Πέρσες. Δεν μας λέει ο Κασιδιάρης, ούτε ο Μιχαλολιάκος, ούτε η μασονική Χρυσή Αυγή, ότι η σβάστικα είναι η πιο παλιά καταγεγραμμένη ονομασία στα σανσκριτικά και ότι ευδοκίμησε σε μια….ΛΕΥΚΗ φυλή της Ινδίας και την οποία διαδόθηκε στη Κίνα και αλλού. Δεν μας λένε επίσης, ότι αγκυλωτοί σταυροί βρέθηκαν και σε φυλές…. Ινδιάνων της Αμερικής, με χρονολόγηση εκατονταδων ετών, πριν «ανακαλύψει» την Αμερική, το… αυγό του Κολόμβου.

  — Στις περισσότερες των περιπτώσεων συμβόλιζε (και συμβολίζει και σε σημερινούς ψυχοπαθείς) άλλοτε τη ζωή και άλλοτε τον θάνατο (ή την τύχη και άλλοτε την δυστυχία), που ενώ είχε σε κάθε περίπτωση, προέλευση χρηστικότητας (καλαθοπλεκτική, τροχός, περιστρεφόμενη φλεγόμενη τετρακτίνα κλπ) ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ εργαλείο, στα χέρια των παρηκμασμένων ιερατε΄λιων αρχαίων θρησκειών!!!!

  — Στην Αρχαία Ελλάδα, παρά την εκτεταμένη πατακμή της αρχαίας θρησκείας, το τετράσκελον (αγκυλωτός σταυρός, σβάστικα) ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ να αποκτήσει θρησκευτική ή παγανιστική ή μαγική ή μυστικιστική έννοια ή συμβολισμό και εισήχθει από τη μέση ανατολή περί το 600 π.χ. και πάντα έχει απλό διακοσμιτικό χαρακτήρα προσόψεων κτιρίων και γενικά καλλιτεχνικών κατασκευών. Εισήχθη και στη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ -ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ -ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 3  — Όταν λοιπόν, υπάρχουν παλαιότερα αρχαιολογικά ευρήματα αγκυλωτών σταυρών, σε χώρες μακράν της Ελλάδος, με διαφορά ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ από τη χρονολόγηση των αντίστοιχων ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ευρημάτων στην Ελλάδα, και ενώ έχει μεσολαβήσει από τις αρχές του εικοστού αιώνα, η απάτη της θεωρίας της άριας Γερμανικής φυλής ΜΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΤΟΝ…. ΕΒΡΑΙΟ ΕΣΚΕΝΑΖΙ Alfred Rosenberg ή Cohen (ο οποίος δύο φορές παντρεύτηκε Εβραίες συζύγους — Hilda Leesmann το 1915 και  Hedwig Kramer το 1925 και κρυβόταν πάντοτε στους Λουθηριανούς, όπως και ο ναζί μπαμπάς της Μέϊρκελ), με υιοθέτηση ΙΕΡΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ της ινδουϊστικής και Βουδιστικής και Τζαϊνιστικής σβάστικας σαν εθνικιστικού συμβόλου, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ…
ΟΧΙ..!!! ΑΡΧΑΙΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΝΑΙ — ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ή ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ!!!!
— Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΣΚΕΝΑΖΙ Alfred Rosenberg ή Cohen (=Κοέν) δεν ήταν ένας τυχαίος. Μαζί με τον Max Scheubner-Richter, είναι συνθεμελιωτής της ναζιστικής ιδεολογίας, του Εβραϊκού ζητήματος (για το οποίο έχουν γραφεί τόμοι με αλήθειες) και συνιδρυτής του ναζιστικού κόμματος της Γερμανίας. Πρωταγωνιστεί σε όλες τις δραστηριότητες και όταν ο Χίτλερ συνελήφθηκε για 2 χρόνια, υπήρξε ο προσωρινός ηγέτης του ναζιστικού κόμματος!!!
Η πλάκα είναι, ότι ενώ υπάρχει Γερμανική ναζιστική ιστοσελίδα, που διαψεύδει χωρίς στοιχεία, την Εβραϊκή καταγωγή των περισσότερων ναζί ηγετών, υπάρχει και σιωνιστική ιστοσελίδα, η οποία αγιοποιεί τις…. Εβραϊκής καταγωγής συζύγους των….ναζί ηγετών!!!!!
Εν προκειμένω, ότι μαλακία και αν πουν και αν διαψεύσουν, για τον αρχισιωνιστή – ναζιστή Alfred Rosenberg ή Cohen, εγώ πιστεύω την ΕΒΡΑΙΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ IRENE!!!!! Σε όσους βιαστικά κι΄ αδιάβαστα μου πουν, ότι ο Alfred Rosenberg ή Cohen καταδικάστηκε σε θάνατο στη δίκη της Νυρεμβέργης, τους απαντώ, ότι και άλλοι ηγέτες του γερμανικού ναζισμού καταδικάστηκαν, αλλά αργότερα οι γυναίκες των περισσότερων, Εβραϊκής καταγωγής, αγιοποιήθηκαν από τους συντηρητές ολοκαυτώματος, για τη…. τεράστια προσφορά τους στον Εβραϊσμό!!!!! Διαφωνείς Cohen?????????
— Θα μπορούσα να ξαναγράψω πολλά για τη σιωνιστική – ναζιστική διαπλοκή, από τις αρχές του 20ου αιώνα. ΟΧΙ – Απλά έκανα μια ντρίμπλα μελιγκίτικη, για να συνδέσω την ιδεολογία του μπράτσου του Κασιδιάρη, με τον ΕΒΡΑΙΟ ιδρυτή της ναζιστικής – σιωνιστικής ιδεολογίας του. Αν ξέχασες Κασιδιάρη, στο τατού της σβάστικας σου, έχεις στο κέντρο και μια κεφαλή και η κεφαλή αυτή δεν ανήκει στον… Πυθαγόρα. Αλλά και να στο ζητήσω, δεν πρόκειται να ομολογήσεις ποιον απεικονίζεις στο σύμβολό σου και ΟΧΙ στο μηδεπόποτε ανά τους αιώνες σύμβολό μας.
Alfred Rosenberg ή Cohen  — Μετά τους Ινδουϊστές, μετά τους Βουδιστές και μετά τους Τζαϊνιστές σου Κασιδιάρη, θρησκευτικοιδεολογική διάσταση στη σβάστικα, την έδωσε κατ΄αρχήν ο γνωστός αρχαιοκλέφτης Σλήμαν, που πρώτος την συνέδεσε ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ με φανταστικούς Αρίους, από την Ινδία και Κίνα μέχρι τους Τρώες τους Έλληνες και τους Κέλτες, και από τον Σλήμαν το υιοθέτησαν οι ιδεολογικοί συνιδρυτές του ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΑΣ ή ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΣΑΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, Alfred Rosenberg ή Cohen και Max Scheubner-Richter.
Αυτήν την ιδεολογία πρεσβεύεις Κασιδιάρη με τους Χρυσαυγίτες και όχι τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό. Τον τελευταίο τον έχεις στον σκουπιδοτενεκέ σου.  Επίσης, δεν μπαίνεις και στον κόπο να εξηγήσεις στους αδαείς, τι σημαίνει η τελευταία φράση σου «…..Θα τα πούμε με όλους αυτούς εν ευθέτω χρόνω….?????» Απειλείς τους ιθαγενείς ΕΛΛΗΝΕΣ????? Τόσο εύκολα ξεχνάς τους εισαγώμενους σκλάβους και τους σιωνιστές δουλέμπορους???? Δεν μας λες κάτι, για τον Αλβανό Roberto Chaidi??? Τον εξαφανίσατε????

Απάντηση