Γ.Δ.: “Πατώσαμε… Τα παιδία παίζειν καταστρέφοντας τη χώρα…”

9 Αυγούστου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΘΕΟΧΑΡΗΣ -ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΡΟΣ -ΝΤΟΛΚΑΣ -ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ -ΤΣΟΥΚΑΣ  — Δες τον Χάρη Θεοχάρη στο βίντεο, Από το 53:14 έως τέλος!!!!  Το σχετικό βίντεο υπάρχει στη διεύθυνση http://www.blod.gr/lectures/Pages/viewlecture.aspx?LectureID=726

  — ….Αυτόν που τον είχαν βάλει από υπουργικό γλύφτη, σε θέση Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων, για να τα κάνει σκατά και να αποδειχθεί ότι ήταν απολύτως ΞΕΝΟΣ με το όποιο τυπικό γνωστικό του αντικείμενο…. Το υποκείμενο….

  — Αυτόν, που μας τον φόρτωσαν πλέον σαν Γενικό Γραμματέα Εσόδων και ως έτσι τον κάλεσαν οι υπόλοιποι άσχετοι στη συνάθροιση κρατικοδίαιτων παρακρατικών κοπριτών, με άκαιρο και άσχετο με την ασχετοσύνη τους βαρύγδουπο θέμα “Χωρίς ριζική διοικητική μεταρρύθμιση, δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη!!!!!”

  — Αυτόν, που τον βλέπουμε να κοιμάται όρθιος και ασυνάρτητα να λέει στο μικρόφωνο:

— ότι δεν ξέρει γιατί τον προσκάλεσαν στη περίεργη μάζωξη φωστήρων μεταρρυθμιστών, καθ΄ υπόθεση της δημόσιας διοίκησης!!! Γενικός Γραμματέας Εσόδων, που πιστεύει ότι η δουλειά που του έδωσαν ΑΝΑΞΙΩΣ να κάνει, είναι άσχετη με την…. Ανάπτυξη της χώρας!!!! ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ, Ο ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΑΞΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ!!!! ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΟΥΒΛΟΣ!!!!
— ότι εκεί που τον έβαλαν (Γενικό Γραμματέα Εσόδων του Στουρνάρα!!!), προσπαθεί και αυτός να… μάθει και μελετά μέχρι αργά, γιατί αυτό που του ανάθεσαν (πρωθυπουργός και υπουργός οικονομικών), είναι ΞΕΝΟ και ΑΓΝΩΣΤΟ με το γνωστικό του αντικείμενο!!!!
— ότι είμαστε στο 2013 της τεχνολογικής επανάστασης, αλλά το δικό του μεταρρυθμιστικό ιδεώδες είναι ….η εισαγωγή της πατάτας από τον Καποδίστρια(!) και ψάχνεται για να βρει τη δική του πατάτα!!!!! (ο Μπαρμπανίκος δεν κάνει πλάκα με τα απ΄ ευθείας λεγόμενα ενός εκ γεννετή μαλάκα).
— ότι αναγκαστικά, τους ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ  …ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΣΟΔΑ!!!!!!  και κάπως έτσι, το διασκέδαζε το αρχίδιον και άρχισε την… ανάγνωση της αρλουμπολογίας του εκ του χειρογράφου του ΓΕΛΩΝΤΑΣ, για να μας φέρει με τους υπόλοιπους (κατά τον ορισμό του Πάγκαλου) κοπρίτες, την μεταρρύθμιση στη Δημόσια Διοίκηση!!! Ήσυχα, απλά και θεωρητικά ….με κάποιο τέτοιο όμορφο κατά φαντασίαν τρόπο, που όλοι τους ελπίζουν είτε να ανακαληφθεί ή να ανακατασκευαστεί, από τα υπάρχοντα υλικά κατεδάφισης!…
Η ΧΟΥΝΤΟΜΑΖΩΞΗ είχε γίνει την  Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013, και ήταν η πέμπτη κατά σειρά που πραγματοποιήθηκε σε δημόσια (ημερήσια στο γόνατο) συζήτηση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με θέμα «Χωρίς ριζική διοικητική μεταρρύθμιση, δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη» του κύκλου υπό τον γενικό τίτλο «Ελλάδα: Μεταρρυθμίσεις, Ρήξεις, Τομές» Μεταρρυθμίσεις… Ρήξεις… Τομές…. Μεταρρυθμίσεις… Ρήξεις… Τομές…. ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΟΡΔΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ….
Η αθλιότητα του εμπαιγμού μας διοργανώθηκε από τις ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΕΣ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Kantor, ΕΛΙΑΜΕΠ, ΙΟΒΕ, Κίνηση Πολιτών και ….Διεθνής ΔιαφάνειαΕλλάς, σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο πλαίσιο του προγράμματος ….Megaron Plus.
Εκτός από τον ανεκδιήγητο κοπρίτη Χάρη Θεοχάρη (Γ.Γ. Εσόδων) στη κούφια συζήτηση συμμετείχαν:
1.—  Ο Νικηφόρος Διαμαντούρος, πρώην ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ για τον λαό συνήγορος του πολίτη και δοτός Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής και Ομότιμος (συνταξιούχος) Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο εν λόγω συμπληρώνει μια δεκαετία και σε αυτή τη περίοπτη θέση της ναζιστικής και φασιστικής Ευρώπης και αποχωρεί κουρασμένος εκ του τίποτα, την 1η Οκτωβρίου 2013. Τόσο σαν ανύπαρκτος συνήγορος του πολίτη, όσο και σαν Ευρωπαίος διαμεσολαβητής (χικ) στους ετήσιους απολογισμούς του περιλαμβάνεται περιορισμόνος αριθμός υποθέσεων, ΟΤΑΝ εκατοντάδες θιγόμενοι αδυνατούν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη, λόγω των δυσβάστακτων ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ που έχουν επιβάλει οι χούντες της Ευρώπης που τον διόρισαν.
Υπηρέτησε το Ελληνικό και Ευρωπαϊκό χουντικό καθεστώς με αφοσίωση και παρά λίγο να διοριστεί και δοτός πρωθυπουργός της χούντας των σιωνιστών Αθηνών, στις αρχές Νοεμβρίου 2011, θέση την οποία τελικά κατέλαβε ο νεοναζί τραπεζίτης Λουκάς Παπαδήμος.
2.— Ο Γιάννης Μπουτάρης, τουρκόφιλος, εβραιόφιλος αλλά ακραία ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Πριν από το εγκάθετο δημαρχιλίκι του, είναι γνωστός ως παίχτης του χρηματιστηρίου (και μιλώ για περιόδους πολύ πριν την απάτη του 1999) ως κρασοποιός και αθεράπευτα αλκοολικός, και
3.— Ο Χαρίδημος Τσούκας, Καθηγητής στα Πανεπιστήμια Κύπρου και Warwick. Ο Τσούκας έχει υπηρετήσει πιστά, τόσο το συγκρότημα Αλαφούζου, όσο και το συγκρότημα ΔΟΛ. Είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, αλλά και επικίνδυνος, διότι ενώ υπηρετεί πιστά το σύστημα και το διευκολύνει με τις “έτοιμες” προτάσεις του, χτίζει παράλληλα και πεμπτοφαλαγκίτικα, ένα επικριτικό του… καθεστώτος προφίλ. Επίσης επικρίνει και μεγαλοστελέχη του καθεστώτος, που προσλαμβάνονται με αδιαφάνει, οικογενειοκρατεία και με μη αντιστοίχιση θέσης που καταλαμβάνουν με το επιστημονικό γνωστικό τους αντικείμενο!!!! Αλλά….
Αλλά από το βιογραφικό της ιστοσελίδας του ΕΝΑΡΘΡΗ ΚΡΑΥΓΗ, μαθαίνουμε ότι ο αδέκαστος αναμορφωτής μας, έχει σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός και έκανε διδακτορική διατριβή στη Κοινωνιολογία των οργανώσεων!!!! Με βάσει αυτό το διδακτορικό, έχει προσληφθεί, ως Καθηγητής Στρατηγικής Διοίκησης στην Έδρα Columbia Ship Management και Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου, και Καθηγητής Οργανωσιακών Σπουδών στο University of Warwick της Βρετανίας!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ (!!!!!!!) ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. Το πως τα προλαβαίνει όλα, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Ίσως να ανήκουν στη κατηγορία των σχολών, που μοιράζουν πτυχία δι΄ αλληλογραφίας!!!….
  — Την ανούσια και παντελώς άχρηστη κατά την επιστημονική μου άποψη συζήτηση, είχε συντονίσει και είχε συνοψίσει (χικ) ο Χαράλαμπος Ντόλκας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Kantor Σύμβουλοι Επιχειρήσεων.
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ, και οι μεταρρυθμίσεις και η ανάπτυξη είναι το ζητούμενο. 40 χρόνια φουρναραίοι του σάπιου καθεστώτος, τους “φωνάζουν” σαν…. ειδικούς και μιλούν σαν χαμάληδες της πλάκας. Ούτε καν εμπειροτέχνες δεν είναι.

2 Comments

 • Ο/Η Δημητρης λέει:

  Νικο δες
  -Nikiforos Diamanturos : National Obuchman Greece τακτικοτατο μελος της Bilderberg
  παρεα με Δαυιδ – Βουρλουμή – Μπακογιαννη – Παπαχελα κλπ δεκαετια 2000
  -η αληθεια δεν φοβαται την ερευνα
  -συμφωνει και ο εγκελαδος που μας κουναει αυτη τη στιγμη…….

Απάντηση