ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΧΥΡΑ -ΕΠΟΧΗ ΣΗΜΙΤΗ  — Ολοκαίνουργιο ασθενοφόρο μετέφερε άχυρο για τα βόδια….

  — Ω!!!  ΕΛΛΆΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ….

  — Συνέβη και αυτό στην χώρα μας την εποχή Σιμίτι. Οδηγός ασθενοφόρου ολοκαίνουργιου ….το χρησιμοποιούσε και σαν βανάκι για να μεταφέρει χορτοδέματα στα ζωντανά του!

  — Δείτε την συνημμένη εικόνα.

  — Δυστυχώς, δεν φαίνεται να έχει αλλάξει η κατάσταση ακόμη και σήμερα ….στην εποχή του επίγονου Στουρνάρα του εκσυγχρονιστή (αντίφαση)!!!!

— Αναγνώστης Γ.Δ.

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Πότε – πότε πρέπει να σκαλίζουμε τις μνήμες μας και να αναζητάμε τους αληταράδες σιωνιστές κυβερνήτες του άμεσου παρελθόντος. Τις κουραδομηχανές Σημίτη και Καραμανλή του ψευδοεκσυγχρονισμού. Τους απατεώνες μαφιόζους με τις άπειρες μίζες και τα κρυφά και αδήλωτα θαλασσοδάνεια, που πήγαν σε τσέπες ημετέρων καταχρεώνοντας το κράτος. Τα κρυφά θαλασσοδάνεια, που μετά από 8-10 χρόνια μας επέβαλαν οι δανειστές να αναγνωριστούν, και αναγνωρίστηκαν αντί να στείλουμε πακέτο δανειστές και μαφιόζους κυβερνήτες σε διεθνές δικαστήριο!!!!! Τους αλήτες που νομίζουν ότι κρύβονται στον μαφιόζικο νόμο της σιωπής, για να τρώνε ανενόχλητοι οι επόμενοι… Οι σημερινοί επίγονοι της πεπατημένης!!!
Σημίτης…. Ο απατεώνας σιωνιστής που έφτιαξε σχολή ληστών και τους βάπτισε εκσυγχρονιστές…. ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ…. ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΣ ΕΔΡΑΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!!!! Ο απατεώνας που μας άφησε πεσκέσι, Παπαδήμους, Στουρνάρες και Προβόπουλους….

Στουρνάρες, που μας επέβαλαν βόδια σαν τον Θεοχάρη, που θρασύτατα δηλώνει δημόσια, ότι του ανάθεσαν καθήκοντα (Γενική Γραμματεία Εσόδων), αφενός …άσχετα με το γνωστικό του(!!!!!) αντικείμενο και αφετέρου να δηλώνει ο βλήμας, ότι η Γενική Γραμματεία Εσόδων, είναι άσχετη με την καταζητούμενη …ανάπτυξη της χώρας!!!! Και είναι ακόμα στη θέση του!!!!!!!

ΘΕΕ μου συγχώρα μας για τη κατάντια μας!!!!

Απάντηση