ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΣ - ΜΙΖΑ - ΦΑΚΕΛΑΚΙ  — Το μεγαλύτερο σκάνδαλο ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ στο ΕΣΥ, όλων των εποχών, είναι το σκάνδαλο με τις μίζες σε ΕΛΛΗΝΕΣ ορθοπεδικούς ιατρούς από την αμαρτωλή DePuy (Johnson & Johnson). Το σκάνδαλο για το οποίο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ σε ΗΠΑ και Αγγλία, ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ τους, αλλά οι εδώ αδέκαστοι, ή δεν βλέπουν στοιχεία και δεν ακούν ή ΚΑΙ βλέπουν ΚΑΙ ακούν, αλλά…. λυποθυμούν χεσμένοι στην έδρα από τρόμο!!!!! Το σκάνδαλο για το οποίο οι Έλληνες ορθοπεδικοί ΚΑΤΑΞΕΥΤΗΛΙΣΤΗΚΑΝ διεθνώς και καταξευτήλισαν τη χώρα στα πέρατα της οικουμένης για την έκταση της διαφθοράς και της ΣΠΑΤΑΛΗΣ!!!!!

  — ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, μετά από ελέγχους του ΣΔΟΕ, και ανεύρεση λογαριασμών με ΜΑΥΡΟ χρήμα γιατρων που δεν δικαιολογείται….

  — Ένα από τα μεγάλα παράκεντρα των μεγαλύτερων σκανδάλων του ΕΣΥ ήταν και το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου Πατρών εκ του οποίου συμπτωματικά προέρχεται ο πρόεδρος διοίκησης του σκανδαλιάρικου πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Συμπτώσεις που κάνουν τον φίλο Τ.Ν. να αναρωτιέται θέτων…. ερωτήματα:

  — “Για ρωτήστε για ρωτήστε,
Στο πανεπιστήμιο Λάρισσας, που στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ έγινε η ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ που ΠΡΩΤΑ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΗ ΑΡΓΙΑ  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΓΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ο Αδωνάϊ, μήπως, λέμε ΜΗΠΩΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΥΧΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, άτομο που παραιτήθηκε από τη θέση του σε ΑΛΛΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, γιατί υπήρχε ΛΟΓΟΣ από έρευνα του ΣΔΟΕ, ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ, ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ??????
ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ…. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΑΪΚΟ ΚΟΛΠΟ…..”

  — Τώρα κάτι είπες Τ.Ν. και καταΐδρωσες τ΄ αυτιά της χούντας. Πόσες φορές έχουν γραφτεί???? Πιστεύεις ότι μέρος του μαύρου χρήματος δεν έχει διοχετευτεί στα ταμεία των κομμάτων εξουσίας????

Απάντηση