ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ με επιβητορα  === Πληροφορίες αναφέρουν, ότι υπάνθρωπος που ισχυρίζεται ότι εξάρθρωσε τη 17Ν, έπαθε εξάρθρωση της υφαλοσφυρίδας του, μετά από επίθεση παρ-αλόγου επιβήτορος τρόλεϊ.

  === Ο Μεχάλης, μετά από αποχή των ελεγκτών τρόλεϊ από τα δολοφονικά καθήκοντά τους, αποφάσισε να το παίξει ελεγκτής και άρχισε να επιβιβάζεται στα τρόλεϊ και για να δείξει στους άγρια φορολογούμενους τις καλές του προθέσεις, γύρισε τον πισινό του με νόημα και ζήτησε να του κάνουν τραινάκι, ουρλιάζοντας “τούτττ – τούουουουττττ – τούτ- τουτούουουτττ!!!”

  === Όμως ουδείς των επιβατών ήθελε να παίξει την αμαξοστοιχία με τον βρομόκωλον υπουργόν και αδιαφόρησαν. Εντός, και επί του τρίτου αριστερού καθίσματος καθότανε σφυρίζων αδιάφορος, ο παρ-άλογος επιβήτωρ. Μόλις τον βλέπει χωρίς τσέπη και κωλοτσέπη, παρά μόνον με τη μαλαπέρδα του προτεταμένην, ο λαθρεπιβάτης ελεγκτής-υπουργός, τρελαίνεται και βγάζει το μπλοκάκι με τα πρόστιμα!!!!

— Θα παίξεις μαζί μου τρενάκι, αναβάτα και επιβήτορά μου??? Ρωτά με τη γλώσσα κρεμασμένη και τα σάλια πίπτοντα και τα μάτια γουρλωμένα ο Μεχάλης υπουργός της χούντας…..

Ο παρ-άλογος επιβήτορας, κωφάλαλος εκ γενετής, κουνά πέρα δώθε τη βουκεφάλα του και οι άκρες της χαίτης του μαστιγώνουν τον ιδρώτα του έκφυλου Μεχάλη…

— 120 ευρώ πρόστιμο λέει ο υπουργός Μεχάλης!!!!…. “Θα παίξεις τώρα μαζί μου το τραινάκι???… Άλλα 120 ευρώ πρόστιμο….

Ξανά κουνά πέρα-δώθε την χαίτη του ο παρ-άλογος, ενώ η μαλαπέρδα του αρχίζει να καταλαμβάνεται από ταραχή, μη καταλαβαίνουσα τις απαιτήσεις του έκφυλου ελεγκτή υπουργού!!!! Ο υπουργός μη μπορώντας να κάνει ζάφτι τον παρ-άλογο, κάλεσε τον φούστη οδηγό εις βοήθεια, υποσχόμενος ότι θα διαμοιραστεί μαζί του, τη μαλαπέρδα του παρ-άλογου!!!

Ο παρ-άλογος μπορεί να μη μιλούσε, αλλά ήξερε να διαβάζει άπταιστα και μόλις είδε να του κολλά ο αίσχιστος και δια προστίμων, εξαγριώθηκε και άρχισε τη συμπλοκή και τον καυγά. Το περιστατικό συνεχίστηκε επί του οδοστρώματος και του πεζοδρομίου, διότι εντός του τρόλεϊ δεν το χωρούσε ο νους κανενός σώφρωνος, να παιχθεί τραινάκι επί καθίσματος ή και του διαδρόμου.

Ο παμπόνηρος Μεχάλης, κατάφερε να παγιδεύσει στη τακτική τον παρ-άλογον και τη μαλαπέρδα του και κάποια στιγμή, φευ, συνέβη το απονενοημένο. Σχίστηκε το παντελόνι του υπουργού, σχίστηκε και το σώβρακο αν και αμφότερα ήσαν προετοιμασμένα για ξέσκισμα, υπό του ιδίου!!! Μετά και στον κατόπιν του υπουργού ξεφτίλα, ήταν παραφύσιν αδύνατο να διαφύγει την εξάρθρωση η υφαλοτρυπίδα του. Τρία οχήματα του ΕΚΑΒ ήλθαν για να τον κουβαλήσουν στα εργαστήρια του Φουστάνου!!!! Και τον οδηγό μετέπειτα.

 

Απάντηση