ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ  — …..και τις ευθύνες των Ελεγκτών Κυνηγών Κεφαλών!!! Απέδειξε ότι είναι άνθρωπος, σοσιαλιστής και πολιτικός με ευαισθησίες!!!

  — Πως αλλιώς θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τον άδικο θάνατο ενός 18χρονου από μια υπηρεσία της οποίας προΐσταται και έχει «ελεγκτές»-κυνηγούς κεφαλιών;;;;;
— Πως αλλιώς θα μπορούσε ν’ αντιδράσει ένας τεραστίου μεγέθους πολιτικός άνδρας που διατέλεσε και Γενικός Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ;;;;;

  — Τα κίνητρα για τους «ελεγκτές»-κυνηγούς κεφαλιών απασχολούν σοβαρά τους εισαγγελείς του Αρείου Πάγου, καθότι αντισυνταγματικά, παράνομα, αλλά απασχολούν και τις διεθνείς επιτροπές ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

  — Κίνητρα Ελεγκτών Κυνηγών Κεφαλών:

  — Για κάθε 7 πρόστιμα παίρνουν 1 δεδουλευμένο ρεπό.
— Για κάθε 10 πρόστιμα παίρνουν 2 δεδουλευμένα ρεπό.
Τι σημαίνει το δεδουλευμένο ρεπό;
— Ότι στα χαρτιά εμφανίζεται ότι έχει ρεπό και τον καλεί η υπηρεσία να δουλέψει. Άρα, στην πράξη το μεροκάματο διπλασιάζεται.
— Επίσης δικαιούνται τουλάχιστον το 40% του προστίμου σαν επί πλέον αμοιβή αρκεί να μην υπερβαίνουν στο σύνολο τους το 25% των κανονικών αποδοχών τους.

  — Τέτοιες παραιτήσεις θα… συνέβαιναν σε μια αστική κι όχι Λαϊκή δημοκρατία, αλλά ποτέ σε μια μπανανία, μια αποικία με υπουργούς ανδρείκελα και χαμηλόβαθμους υπαλλήλους τραπεζιτών!

Αναρτήθηκε από Sibilla

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Και μη ξεχνάτε το μπλακ-άουτ της Σαντορίνης. Μια βδομάδα στα δικά του σκοτάδια είναι, στη καρδιά του καλοκαιριού, στο πιο κοσμοπολίτικο νησί!!!!
Όσο για τους οδηγούς και τους ελεγκτές των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, να μη ξεχνάμε ότι είναι και μέτοχοι της αντίστοιχης εταιρείας!!!

1 Comment

Απάντηση