ΕΣΚΛΗΠΙΕΙΟΝ ΒΟΥΛΑΣ -ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ  — Σε αυτό το ρεπορτάζ δεν χωρούν πολλά λόγια καθώς οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Σε αυτά τα νοσοκομεία σκοπεύει ο τέως τηλεπωλητής τσιριχτρόφωνος και νυν υπουργός υγείας Αδωνις Γεωργιάδης να μας αναγκάσει να πληρώνουμε € 25,00 για να περάσουμε την πόρτα, πόσο μάλλον για να νοσηλευτούμε σε αυτό το αχούρι.

  — Καζανάκια που λειτουργούν με τη βοήθεια κορδέλας από κουτί με πάστες, σκισμένα σεντόνια, σοβάδες που πέφτουν από την υγρασία, σκουριασμένοι σωλήνες στις τουαλέτες, μπίχλα, βρώμα και μερικοί ήρωες γιατροί και νοσηλευτές.

  — Οι φωτογραφίες ελήφθησαν χθες και είναι από την Δ’ ορθοπεδική κλινική του Ασκληπιείου Βούλας στο χώρο όπου νοσηλεύονται οι ασθενείς μετά το χειρουργείο.

  — Εδώ δηλαδή είναι ο ασφαλής και καθαρός χώρος που θα σας υποδεχθεί να ποτέ χειρουργηθείτε στο Ασκληπιείο Βούλας.

ΕΣΚΛΗΠΙΕΙΟΝ ΒΟΥΛΑΣ -ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ
ΕΣΚΛΗΠΙΕΙΟΝ ΒΟΥΛΑΣ -ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΑ ΘΑΛΑΜΟΥ

asklipeio-3

asklipeio-4

asklipeio-5

asklipeio-7

Αναρτήθηκε από Freepen

2 Comments

 • Ο/Η ΑΧΙΛΛΕΑΣ λέει:

  ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ;

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   ΔΗΛΑΔΗ, πριν τον ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ που ήταν και τι πρέσβευε???? Μήπως τσίριζε για να μη μειωθούν έστω, οι δαπάνες για την υγεία και τη παιδεία????
   ΔΗΛΑΔΗ, μετά, αφού τον ΔΙΟΡΙΣΕΙ το ΔΝΤ και η ΤΡΟΪΚΑ αχυράνθρωπο-υπουργό, έδιωξε τα πιράνχας από το υπουργείο υγείας και μειώθηκε η δαπάνει ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣ φαρμάκων και ιατροτεχνολογικού υλικού, για να γλυτώσουμε τα καπέλα του +800% και +1000% ????
   Ο σιωνιστής ΑΔΩΝΑΪ (ξέρεις τι σημαίνει ΑΔΩΝΑΪ?????) ανέλαβε στησωκώλης υπουργός και έβαλε την ασυδοσία των ιδιωτών υπό περιορισμό???? Ή εξαθλιώνει ακόμα περισσότερο το ΕΣΥ για να κερδοσκοπούν οι ιδιωτικές κλινικές και οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες??????
   Ο ΑΔΩΝΑΪ δείχνει συγκεκριμένες πολιτικές εφαρμογές…. ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΙΕΙ???????

Απάντηση