ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ 1  — Όταν χάνονται ανθρώπινες ζωές, ανεξάρτητα του αν είναι κάποιου απλού 18χρονου Έλληνα ή κάποιου δεξιοφασίστα  αριστεροφασίστα ή ισλαμοφασίστα, χωρίς αμφιβολία είναι ένα πολύ λυπηρό γεγονός.

  — Όσο όμως λυπηρό και αν είναι το χάσιμο μιας ανθρώπινης ζωής, ακόμη ποιο λυπηρό είναι το γεγονός ότι είναι άλλος ο τρόπος αντιμετώπισης και αντίδρασης για την ζωή ενός Έλληνα και άλλος ο τρόπος αντιμετώπισης της ζωής ενός ισλαμοφασίστα υποστηριζόμενου από τον Ελληνικό αριστεροφασισμό.

  — Η Ισλαμαμπάντ της…. Ελλάδος ήταν πολύ τυχερή που ο 18χρονος νεκρός στο τρόλεϊ ήταν Έλληνας.

  — Αν δεν ήταν Έλληνας, αν πχ ήταν κάποιος από του χιλιάδες οργανωμένους στην ελληνική “αριστερά” ισλαμοφασίστες, σήμερα εκτός του ότι θα είχε καεί η Αθήνα, θα ήμασταν και τα μαύρα πρόβατα της ανθρωπότητας για σκοτώσαμε έναν φτωχό μετανάστη που δεν είχε ένα ευρώ για το εισιτήριο του.

  — Σήμερα ο guardian, τα ιδρύματα του Σόρος, σε συγχορδία με τον Καμίνη και τον Μπουτάρη θα στιγμάτιζαν ως φασίστες όλη την ελληνική κοινωνία, κάνοντας υπερ -αναλύσεις και πνευματικές κολοτούμπες, στην προσπάθεια τους να τεκμηριώσουν το πάθος τους εναντίων σε οτιδήποτε ελληνικό.

— Είμαι υποχρεωμένος να θυμηθώ τις κραξιές των Πρετεντερο -Τρεμο -Καψηδο -Πασοκο -καμποράκηδων -Τρανταφιλόπουλων -κτλ -κτλ -κτλ, όταν με (απρέπεια) με άπλυτα χέρια έπιασε την σελίδα από το Κοράνι, ένας αστυνομικός.

— Μέχρι και μαθήματα μας έκαναν από τα τουρκοκάναλα ότι πρέπει να κρατάμε το Κοράνι πάνω από το ύψος της ζώνης, διαφορετικά κινδυνεύει η κοινωνική ισορροπία.

Εδώ σταματώ, αν και έχω τόσα πολλά να πω και να γράψω εναντίων της χαζοαριστεράς, η οποία ακόμη νομίζει ότι οι πλειοψηφίες είναι πάντα και δημοκρατίες.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Αναρτήθηκε από  aienaristeyein.com

1 Comment

  • Ο/Η Gef λέει:

    Καλό το ερώτημα, αλλά έχω ένα καλύτερο. Θα συνέβαινε το περιστατικό με κάποιον άτυχο ισλαμιστή σε τρόλεϊ της Πατησίων;
    Όχι γιατί εκεί δεν ανεβαίνουν οι ελεγχτές. Εκεί η διαδρομή είναι free. Από φόβο όχι των ιουδαίων αλλά των ισλαμιστών αδελφών μας.

Απάντηση