ΤΡΟΛΕΫ ΟΑΣΑ -ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ  — Είδαμε και ακούσαμε μέχρι σήμερα:  

 1.– Ότι ο ελεγκτής εισιτηρίων του τρόλεϋ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΠΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ, συνεπλάκει αγρίως με τον φονευθέντα 19χρονο, τον ξυλοκόπησε, του καταξέσκισε το μπλουζάκι, του είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα και ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΟΚΗΣ αυτής, ο νεαρός κατέληξε με σφοδρότητα επί του οδοστρώματος με το κεφάλι! Αποτέλεσμα των κρανιοεφκεφαλικών κακώσεων, ήταν να προκληθεί ο φόνος του νεαρού επιβάτη. 

 2.– Ότι ο οδηγός του τρόλεϋ, πάλι ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΠΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ, σταμάτησε το όχημα, ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ τη θέση του οδηγού, και προσέτρεξε για να ξυλοκοπήσει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ τον 19χρονο επιβάτη, μαζί με τον ελεγκτή της εταιρείας ΟΑΣΑ ΑΕ. 

 3.– Ότι κανένας από τους δύο τραμπούκους της εταιρείας που εκμεταλεύεται και τα τρόλεϋ, δεν θεώρησε σκόπημο να καλέσει την αστυνομία!!!!!! 

 4.– Ότι η εταιρεία ΟΑΣΑ ΑΕ, πριμοδοτεί με ποσοστά επί των αυθαιρέτων και αντισυνταγματικών προστίμων, τους ελεγκτές εισιτηρίων. Το κίνητρο αυθαίρετου κέρδους, ωθεί τους τελευταίους να ασκούν ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΙΑ σε βάρος επιβατών που δεν έχουν εισιτήριο, ΑΝΤΙ να έχει προληπτικά μέτρα η εταιρεία, αν πράγματι επιθυμεί να μην εισέρχονται στα λεωφορεία της, επιβάτες χωρίς εισιτήριο. ΔΗΛΑΔΗ, αυθαίρετα η εταιρεία κατήργησε τους εισπράκτορες και αργότερα τον έλεγχο τον εισερχομένων από τον οδηγό, ώστε να καταλαμβάνει επιβάτες χωρίς εισιτήριο και να ΑΥΞΑΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ. Εν προκειμένω η εταιρεία τα όργανά της και το κράτος, αδιαφορούν για την εισοδηματική αδυναμία των επιβατών και με άσκηση σωματικής βίας και τρομοκρατίας, προσπαθούν να εισπράξουν πρόστιμα. 

 5.– Ότι οι ιατροδικαστές, ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ, αντί να βγάλουν ένα εμπεριστατωμένο και άκρως αντικειμενικό πόρισμα, δημοσιοποίησαν μια απάντηση, ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ στα εύλογα ερωτήματα που είχαν ήδη δημοσιευθεί στα ΜΜΕ, σε μια προσπάθεια ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΝΟ του 19χρονου από κάθε ενοχοποιητικό στοιχείο, λες και η εκσφενδόνιση μετά από συμπλοκή, ενός ανθρώπου από ένα όχημα, είναι ένα σύνηθες και άνευ ουσιώδους λόγου καθημερινό συμβάν, το οποίο δεν πρέπει να μας ανησυχεί ιδιαίτερα. 

 6.– Ότι ο ανακριτής, με συνοπτικές διαδικασίες, έκρινε τους δύο δράστες ΔΗΜΟΣΙΟΥ κανιβαλισμού προσωρινά ελεύθερους!!!! 

  === Μετά από όλα αυτά τα απαξιωτικά για εμάς τους κατ΄ αυτούς αναλώσιμους, για να συμπληρώσουμε το παζλ της αυθαίρετης απαξίωσης μιας ακόμα ανθρώπινης ζωής, προκύπτει και ένα…. ΑΦΕΛΕΣ ερώτημα: Μήπως οι ¨απλοί εργαζόμενοι” ελεγκτής και οδηγός του τρόλεϋ, συμβαίνει να είναι και μέτοχοι του ΟΑΣΑ????? Αν “ΝΑΙ” το έλεβε υπόψη του ο ανακριτής της υπόθεσης, ή το θεωρούν οι δικαστικές αρχές, ως στοιχείο που δεν επηρεάζει την κανιβαλίστικη συμπεριφορά, ενός ελεγκτή και ενός οδηγού, μαζικού μέσου μεταφοράς ιδιωτικής εταιρείας που πριμοδοτεί το κράτος????

Απάντηση