Οι περισσότεροι από τους 297 ληστοσυμμορίτες της πλατείας Συντάγματος, ένεκα και του αναγκαίου πρεστίζ για να στολίζουν τα προεκλογικά τους φυλλάδια με δικές μας δαπάνες από τα κλεμμένα τους, είναι και ιδιοκτήτες κρατικοδίαιτων Μ.Κ.Ο.
Για να μπορούν να αρμέγουν αξιοπρεπώς τη δυστυχισμένη γΕλλάδα μας, ώστε να συντηρούν εκ του ασφαλλούς τις ιδιόκτητες, κατ’ ευφημισμό καλούμενες ΜΚΟ-καταβόθρες, μαζεύουν στοιχεία για όλες, όπως μπορεί και ο καθένας μας και στους περισσότερους από εμάς είναι γνωστές οι καταστάσεις με το σκόρπισμα των παράδων (που δεν βλέπουν οι ελεγκτές της τρόϊκας) και παίζουν το έργο “Ο Ερωτών και ο Ερωτώμενος” με τον συνάδελφο λήσταρχο υπουργό!!!! δακτυλοδείχνοντας σε μας, μόνο μερικές από αυτές, για να μη κουράζουμε τους πονεμένους οφθαλμούς μας με πλήρη ανάγνωση των πάντων…. Αυτοί δεν θέλουν να μας κουράζουν….
Έτσι βλέπουμε, ότι υπάρχει ολόκληρη φάμπρικα σε κάθε υπουργείο με οργανώσεις σφραγίδες για να τρώνε τα μέλη τους ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ, μαζί με τον κλανιάρη Πάγκαλο και όχι μεθ’ ημών, με την εγγύηση του …Ελεγκτικού Συνεδρίου και της πόρνης και αλλοδαπής τρόϊκας.
Έτσι βλέπουμε και κάτι μαλάκες ψεύτες και υποκριτές, ονόματα δεν λέμε, αλλά μια και τόφερε η κουβέντα, καλή ώρα σαν τον νεοδημοκράτη βουλευτή (εκ των απατεώνων Καραμανλή και Σαμαρά), να ζητούν με τη δέουσα επισημότητα τις καταστάσεις με τα επίσημα κλεμμένα, κι από όλο το κατεβατό, καλή ώρα σαν τον μακάκα Ντινόπουλο, ξεχωρίζει μόνο 6-7 (ίδιες κάθε χρόνο) για να μας δείξει ότι αυτές είναι του Παπανδρέου και του υπηρέτη του, και επομένως αυτό μόνο φταίει που μας πάνε κατά διαόλου. ΝΑΙ, μιλάμε για τεράστιο πλήθος άγνωστων …παραχρηματικών οργανώσεων της ελεύθερης μάσας και του πιοτού του ιδρώτος μας, που ο μακάκας Ντινόπουλος τις κάνει γαργάρα και κοντεύει να γίνει του πνιγμού του.
Ρε κόπανε πολιτευτή του βολέματος, τα ίδια δεν δημοσιεύαμε και για τη περίοδο που κυβερνούσες με τον πρώην αρχηγό σου, τον λήσταρχο Καραμανλή???? Τι σκατά κωλοφαγούρα έχεις ρε μακάκα και μας έχεις φλομώσει σε ανεπιθύμητη αλληλογραφία. Είσαι διπλό πολιτικό καθίκι γιατί μέσα από το μαύρο κύκλωμα των ΜΜΕ, ξέρεις και τα ΜΕΝ και τα ΔΕ. Αν θέλεις να το παίξεις αξιόπιστος, μίλα μας και για τις κυβερνήσεις Καραμανλή, και για την πρώην Υπουργό εξωτερικών Μπακογιάννη, ΑΛΛΑ, το βασικότερο, μίλα μας και για τη περίοδο που ήταν υπουργός εξωτερικών, ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ο τωρινός αφέντης του, μακάκα….. Άϊ σιχτίλ Ντινοπουλάαακι….. “Ψάξτε”… Σε τα μας το λέει????
Σιγά μη του κάνω και σύνδεσμο….

,

Απάντηση