ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΧΡ WC  — Διαβάζουμε: Προς «απόσυρση» ο Χρήστος Παπουτσής από την Παγκόσμια Τράπεζα
Την αναστολή του διορισμού του Χρήστου Παπουτσή στη θέση του εκπροσώπου της χώρας μας στην Παγκόσμια Τράπεζα εξετάζει η κυβέρνηση λόγω των συνεχιζόμενων αντιδράσεων από στελέχη τόσο της Ν.Δ. όσο και του ΠΑΣΟΚ.
Πολύ κοντά στην απόφαση να αναστείλει τον διορισμό του Χρήστου Παπουτσή ως εκπροσώπου της χώρας μας στην Παγκόσμια Τράπεζα βρίσκεται η κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το Μέγαρο Μαξίμου προσανατολίζεται σε αυτήν την κατεύθυνση καθώς διαπιστώθηκε ότι συνεχίζονται οι αντιδράσεις τόσο στην κομματική βάση της Ν.Δ. όσο και από στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, το Μέγαρο Μαξίμου φέρεται να αναζητεί τη φόρμουλα εκείνη που θα επιτρέψει την ακύρωση του διορισμού του πρώην υπουργού στην εν λόγω θέση.
«Δεν έχω να σχολιάσω τίποτε. Γνωρίζω μόνο αυτό που έχει ανακοινωθεί για το διορισμό μου» δήλωσε στον ΣΚΑΪ o κ. Παπουτσής.

— ΠΗΓΗ:  euro2day.gr

  — ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
Βρε, δεν πάμε καθόλου καλά!!! Βρε όλος αυτός ο κόσμος που κυκλοφορεί στην Αιόλου και πάμε κατά διαόλου, για τον φαύλο Χρήστο, τον κηπουρό της Μαργαρίτας, βγήκε να πεζοδρομήσει το οδόστρωμα????
Βρε και ο έτερος κόσμος, ο παραλιασμένος προς δρόσαν του, για να ηρεμήσει τις ζοχάδες του κολυμπίζεται, επειδή ο φαύλος Χρήστος διορίστηκε ΚΑΙ στη Παγκόσμια Τράπεζα??? Τόση επανάσταση έκανε και για το όταν ο κηπουρός διορίστηκε στον ΟΟΣΑ???
Βρε και ο υπολοιπόμενος κόσμος που συνήθως καναπεδιάζεται και δεν βγαίνει έξω, από αντίδραση το κάνει και κατά των απατεώνων Σαμαρά και Βενιζέλου που υποκυβερνούν???
ΛΑΘΟΣ ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ. Η ΕΥΠ απλώς πληροφορήθηκε υπεύθυνα με προκήρυξη που δημοσιεύσαμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ότι επίκειται νέο χτύπημα κατά του φαύλου Χρήστου, από την Ε.Ο. Tsoutsouneros, πανομοιότυπο με εκείνο που πραγματοποιήσαμε προ 15μήνου και το απεικονίσαμε με το παραπάνω φωτοντοκουμέντο.
ΣΥΜΦΩΝΑ με άλλη δευτερεύουσα εκδοχή, ο Ιερώνυμος θα αποσυρθεί ή θα αποψοφήσει στη κόλασή του και ο φαύλος Χρήστος ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ, προτίθεται να διεκδικήσει τη θέση του αρχιεπισκόπου…. “Μα κάνει ο φαύλος Χρήστος για Αρχιεπισκοπή????”
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ βγαίνει από την απλή λογική και την απλή μέθοδο των τριών αλητών: “γιατί, έκανε για τον ΟΟΣΑ ή την Παγκόσμια Τράπεζα???”

Απάντηση