ΑΔΩΝΙΣ -ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ -ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ  — Αύριο η Ευγενία Μανωλίδου, δίνει τη συναυλία της στο κηποθέατρο Παπάγου, τη γειτονιά των συνταξιούχων στρατηγών,  και το διαδίκτυο έχει κατακλεισθεί, από τη προώθηση των καπρίτσιων της κυρίας, από κάποιο…. “adonis office” !!!!!!!!!
— Ενημερώθηκα κι΄ εγώ, από τον Γ.Δ. με το ακόλουθο μπιλιετάκι:

   — “Τελευταία Συναυλία Ευγενίας Μανωλίδου. Κηποθέατρο Παπάγου 23 Αυγ. 2013, 8:30μ.μ.
Από το [email protected] [ ΠΡΟΣΟΧΉ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΈΛΝΕΙ Η ΕΥΓΕΝΊΑ ΑΛΛΆ ΤΟ “adonis.office” ….ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΊ – ΕΝΝΟΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ ΣΥΜΦΈΡΟΝ – ΤΟ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ….ΕΜΕΙΣ ΟΙ “ΜΑΛΑΚΟΦΟΡΟΛΟΓΟΎΜΕΝΟΙ”.
— ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ,
— Τι Θεοδωράκης και τι Χατζηδάκης και μεγάλοι κλασικοί….εδώ μιλάμε για φαινόμενα, βρέχει “κολοκύθια” σου λέω….όπως άλλωστε συμβαίνει -γενικώς- στην χώρα τα τελευταία χρόνια!!!
— Μας νομίζουν για τριτοκοσμικούς ιθαγενείς και μας πουλάνε χάντρες και καθρεφτάκια και φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Απάντησα στο μήνυμα του adonis.office@gmail.com με το ερώτημα αν είναι ΤΖΆΜΠΑ ….και αναμένω!!!
— Δες το Βίντεο κι’ αν καταλάβεις κάτι -μουσικά εννοώ- γράψε μου….
ΕΥΓΕΝΙΑ -ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ -ΛΟΥΤΣΟΣ -ΣΚΥΛΟΨΑΡΟΣΗΜ. Προώθησε κι’ εσύ το μήνυμα

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:  Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί, αν ο μεγάλος κερατούκλης, θα μπορέσει να διακόψει το γκρέμισμα των δημόσιων νοσοκομείων, για να τιμήσει την τιμημένη στη συναυλία της. Πάντως πιστεύω ότι ο θρασύδειλος θα διαψεύσει ότι η προώθηση γίνεται από το ίδιο του το γραφείο. Για Σαμαρά δεν μιλάω…. Τελειωμένα πράματα… ηγείται κυβέρνησης-τσόκαρο η οποία σε λίγους μήνες θα αλλαξοκωλιαστεί από πλευράς αρχηγού!!!!!

Απάντηση