ΑΥΓΕΝΑΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΙΚΕΜΑ “Νάμπερ 1”

8 Φεβρουαρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Λευτέρη το ξέρουμε πως παίζεις το τελευταίο σου χαρτί για να διατηρηθείς στο έδρανο, αλλά την συντριβή δεν θ’ αποφύγεις. Θα σε ξεχάσει κι η”μάννα” σου μετά τις επόμενες …

Posted by cretanpatriotQuantcast

Γενικά  με τον τρόπο σου και τις  προκλητικές συμπεριφορές σου, αρχίζουν να σε σιχαίνονται ακόμα και οι  πέτρες …

Οι έλληνες  Bloggers βέβαια  ΠΟΤΕ δεν σε ξεχνούν στο σύνολό τους, για την πρόσφατη εμετική  επίθεσή σου  εναντίον τους.

Και θα σε “γδύσουν” στο κατάλληλο timing, ούτως ώστε να μάθει ο λαός  στο σύνολό του, ποιος είναι ο νέος “σωτήρας” του!!!

—————————————————————————————————————————————
απο το “greekvoices”
Η αγένεια του.. δεν έχει όρια..Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

“Θέμα μαθαίνουμε δημιούργησε ο ογκόλιθος της πολιτικής ζωής του τόπου κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΟΦΗ. Ο λόγος ;; η σειρά προσφώνησης του..αν προηγείται δηλαδή του πρώην Υπουργού Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Καλά βρε Αυγενάκη.. με την ΝΔ εξελέγης βουλευτής .. στη ΔΥΣΗ της Ντόρας κατέληξες να πάς και τώρα ζητάς και τα ρέστα ;; Δεν σου έχουν πει ότι η ΝΔ παραμένει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εν δυνάμει κυβέρνηση του τόπου και ότι η ΔΥΣΗ της Ντόρας δεν έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και ούτε πρόκειται όπως δείχνουν τα πράγματα να αποκτήσει;;Με ποια λογική αξιώνεις να σε προσφωνούν πριν τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ και βουλευτή Ηρακλείου Μανώλη Κεφαλογιάννη ;; Η αγένεια σου τελικά δεν έχει όρια..μάλλον σου χρειάζεται παρκαδόρος για να παρκάρεις το καλάμι σου!!”

1 Trackback or Pingback

Απάντηση