ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ

24 Αυγούστου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΚΟΥΒΕΛΗΣ -ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ  — Xυδαία, προκλητική ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ… Δουλοπρέπεια χωρίς προσχήματα και σαφώς σηματοδοτεί το ρόλο αυτού του πολιτικού εκτρώματος…

  — Την «ανακοίνωση» της ΔΗΜΑΡ «για τις εξελίξεις στη Συρία» την συνέταξε κάποιος υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων, ο κ. Κουβέλης ως νομικός σύμβουλός του ΚΙΣ ή απλώς ως κόμμα-ΝΑΤΟϊκό πρακτορείο έκαναν αναπαραγωγή των «ενημερωτικών δελτίων» που εκδίδουν Cia & Mossad;

  — Είναι γεγονός! Μετά από αυτό το χυδαίο κι εμετικό κείμενο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ΔΗΜΑΡ είναι «κόμμα» ξένων ιμπεριαλιστικών κέντρων! Στο κείμενο, που βασίζεται στις ανακοινώσεις των ΗΠΑ και των ευρωπαίων αποικιοκρατών, η ΔΗΜΑΡ, επιβεβαιώνοντας ότι είναι απροκάλυπτο πρακτορείο, φτάνει στο σημείο να επικαλείται στρατιωτική επέμβαση εναντίον μια ανεξάρτητης χώρας!

Βέβαια, ανάλογη θέση έχει εκφράσει κι η Χίλαρυ του Συριζα, όπως κι ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων Ήσυχος (τρομάρα του, είναι λέει και της «Αριστερής Πλατφόρμας»). Όμως τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναγκαστεί να πάρει θέση ξεκάθαρη: με τους ιμπεριαλιστές ή με τους αδέσποτους Λαούς!  
Δείτε το χυδαίο κείμενο του πολιτικού εκτρώματος της ΔΗΜΑΡ:
«Επί δυόμιση χρόνια η Συρία ταλανίζεται στη δίνη ενός αιματηρού εμφυλίου πολέμου με θύματα χιλιάδες άμαχους πολίτες και… γυναικόπαιδα.
Η πρόσφατη χρήση χημικών όπλων κορυφώνει τη φρίκη και τον τρόμο από μια σύγκρουση χωρίς διαφαινόμενο τέλος, που τείνει να αποσταθεροποιήσει τόσο τις γειτονικές χώρες όσο και ευρύτερα την περιοχή της Μέσης Ανατολής με σοβαρές επιπτώσεις διεθνώς αλλά και για τη χώρα μας.
Η διεθνής κοινότητα πρέπει να δράσει άμεσα ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες για την εγκληματική χρήση χημικών όπλων, να ασκήσει όλες τις δυνατές διπλωματικές και πολιτικές πιέσεις για την ταχύτερη παύση των εχθροπραξιών και την εξεύρεση πολιτικής λύσης, μεταξύ όλων των εμπλεκομένων πλευρών προς το συμφέρον του συριακού λαού που θέλει να ζει δημοκρατικά χωρίς την καταπίεση και την αυθαιρεσία του καθεστώτος Άσαντ».
SIBILLA.GR
Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *