ΣΗΜΙΤΗΣ -ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ  — Το ίδιο σιωνιστικό τραπεζικό κατεστημένο που κυβερνά πλέον απροκάλυπτα τη χώρα και μας καταληστεύει με απίστευτες προφάσεις και με τη συνδρομή των πανευρωπαίων κακοποιών, οι ίδιοι ακριβώς ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ μηχανισμοί, μας φόρτωσαν τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ πολιτικούς, Σημίτη και Καραμανλή και Παπανδρέου.
Όλοι αυτοί οι αλητήριοι, έκλευαν τη ψήφο μας και αμέσως μετά εγκληματούσαν με πρωτοφανούς έκτασης ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΑ ρουσφέτια. ΚΛΑΣΙΚΗ περίπτωση, ο πλέον ευνοϊμένος σιωνιστής Κωνσταντίνος Σημίτης, για μία από τις πολλές αθλιότητές του οποίου, φροντίζει να μας θυμίσει ο “Γ.Δ.” — ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ… ΕΠΟΧΗΣ:

  — Mε συνοπτικές διαδικασίες αθρόες -προεκλογικές- προσλήψεις. Διορίζονται 16.127 εκπαιδευτικοί – Έπονται Υγεία, Ασφάλεια.
  — Ο Σημίτης τα “σκάτωσε” με αθρόες κομματικές προσλήψεις….και οι Επίγονοι (Βενιζέλος-Στουρνάρας) ….τώρα “ξεσκατώνουν” ή τουλάχιστον προσπαθούν(;;;;;;) οι άνθρωποι ….με e.καθαριστή τον Κυριάκο του Σαμαρά!
 
  — Όπως γράφει η εφημερίδα [“ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ-KYPIAKH 11 IOYΛIOY 1999” – ΦΩΤΟ]  “το υπουργείο Οικονομικών έχει εξασφαλίσει ήδη τις αναγκαίες πιστώσεις.”  
Τώρα ξέρουμε πως(;)…. με…. εκσυγχρονισμένο εξωτερικό δανεισμό ρε κορόιδα, που εμείς τα  -και θα τα-  πληρώνουμε, όπως και τα παιδιά και τα εγγόνια μας! 
 
Για να μην ξεχνιόμαστε…. υπουργός Οικονομικών ήτανε ο Γιάννος ο Παπαντωνίου ….ο κουμπάρος του Γιάννη ….του σημερινού αρχιλογιστή του  Αντώνη Σαμαρά.
Υπουργός Παιδείας ήτανε τότε ….ο Γεράσιμος Αρσένης, ο σύζυγος δηλαδή της Λουκίας Κατσέλη -που μας έσωσε με τον ΓΑΠ-  και Υφυπουργός ο γνωστός και μη εξαιρετέος κ. Ιωάννης Aνθόπουλος.
Υπουργός Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης -σαν τον e.καθαριστή Κυριάκο σήμερα- ήταν η Βάσω Παπανδρέου.
….ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ,
“Mε το διορισμό 16.127 δασκάλων και καθηγητών μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου, κατά παράκαμψη του νόμου 2190 που προβλέπει τους διαγωνισμούς του AΣEΠ για τις προσλήψεις στο Δημόσιο, η κυβέρνηση επιχειρεί την πρώτη από μια σειρά κινήσεων με σκοπό να ανατρέψει την κακή εικόνα στους τομείς της Παιδείας, της Yγείας και της Aσφάλειας.
Eπιπλέον, προσδοκά να εξασφαλίσει και τα «παραδοσιακά» πολιτικά οφέλη των πολυάριθμων διορισμών εν όψει προεκλογικής περιόδου.”
 
“Όπως προκύπτει από την συνέντευξη του υφυπουργού Παιδείας Iωάννη Aνθόπουλου στην «K», η κυβέρνηση θα διορίσει για τη νέα σχολική περίοδο  6.127 δασκάλους και καθηγητές σε μόνιμες οργανικές θέσεις και 10.000 αναπληρωτές, δηλαδή, αριθμό κατά πολύ μεγαλύτερο εκείνου που απαιτείται για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων.”
 
“Mε τους διορισμούς αυτούς, στην ουσία μπαίνουν στο ράφι ο νόμος του κ. Πεπονή, το AΣEΠ και οι προβλεπόμενοι διαγωνισμοί. Tίθεται, δηλαδή, σε αμφισβήτηση όχι  μόνον η μέχρι σήμερα ισχύουσα διαδικασία αλλά και το κύρος του κράτους έναντι κυρίως του εκπαιδευτικού κόσμου.”
 
-Το κύριο όμως ερώτημα είναι, αν τώρα με τις e.καθαρίσεις την πληρώνουν εργαζόμενοι στο δημόσιο που προλήφθηκαν αξιοκρατικά και τα σημιτικά τεμπελο-κομματόσκυλα και στουρνάρια την γλιτώνουν;   Με τέτοιες “πονηράτζες” στην πολιτική όλα είναι πιθανά !
 
Όσοι  κρατήσατε τον Κ. Σημίτη στο “απυρόβλητο” της “α-λογοδοσίας”  -κ. Κ. Καραμανλή- και όσοι τον κρατάτε -κ. Α. Σαμαρά- υπό καθεστώς προστασίας από τα “πλοκάμια”  της Δικαιοσύνης, ως ανεξάρτητης αρχής και εξουσίας, είστε πολιτικά υπεύθυνοι και υπόλογοι στο λαό ….κατά το, “Ο σιωπών δοκεί συναινείν” ……..και ελέγχεται.
Τελικά κ. Α. Σαμαρά θα μείνετε στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που δεν έκανε διερεύνηση και κάθαρση, ενώ μπορούσε -επιμένω- για τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έγιναν ποτέ σ’ αυτόν τον τόπο ….και ότι κρύψατε τα σκουπίδια και τα σκατά, κάτω από το χαλί της πόρνης συγκάλυψης, των συμψηφισμών και συμφερόντων.
 
Υ.Γ.
 Ψάχνω να βρω  δημοσιεύματα για το πότε και πως, έγιναν και οι προσλήψεις των δημοτικών αστυνομικών, σχολικών φυλάκων και των αγροφυλάκων της Ν.Δ.  
Με λίγη τύχη θα τα εντοπίσω….
 

Απάντηση