ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ 2  — ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΙΝΟΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗΡΙΕ????

   — “Ο Σαμαράς-Μπενάκης, την ΠΟΛ.ΑΝ. (ΠΟΛιτική  ΆΝοιξη) την έθαψε και πεθαμένη ζώσα την κατέκαψε!!!  Την Ν.Δ   οσονούπω  ….τουλάχιστον  να γλυτώσουμε την Χώρα.
   — Είναι -κατά τον σκιτσογράφο ….εποχής – πολιτικός γυρολόγος ….και επαληθεύτηκε!!!
   —Μια φορά που έφυγε από την Ν.Δ και έφτιαξε την ΠΟΛ. ΑΝ.
   —Δεύτερη φορά που ξαναγύρισε στην Ν.Δ.,  παρά τις δηλώσεις του ….περί του αντιθέτου.
   —Τρίτη φορά που “μπήκε” στην κυβέρνηση Παπαδήμου.
   —Τέταρτη ….φαρμακερή, στο “τρίγωνο των συμφερόντων” με τον Βενιζέλο και τον Φώτη  ….κι’ όλα αυτά για την πατρίδα ρε γαμώτο!!!
   — Ποιος ξέρει τι έχουν να δουν -ακόμα- τα μάτια μας ….προσεχώς τον βλέπω με τον Αλέξη -δεν λέω ποιον- ταιριάζουν στην “κινητικότητα”  ….είναι και κοντοχωριανοί ….κοντά με τους “τοματοπελτέδες”
   — Και θυμηθείτε ….η ιδεολογία του είναι κεντροαριστεροδεξιά ….δηλαδή πολιτικό μπριάμι, με επικρατέστερα ζαρζαβατικά τα κολοκυθάκια και τις πατάτες(θυμήσου ….τελευταία στο σπίτι του Κεμάλ).
   — Είπαμε αλλοπρόσαλλη ιδεολογία ….αλλοπρόσαλλη πολιτική!
   — [ΦΩΤΟ – “Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ” – Σάββατο 31 Μαΐου 1997] Ο τάφος της ΠΟΛ. ΑΝ και οι πολιτικοί Γυρολόγοι….
ΣΑΜΑΡΑΣ -ΠΟΛΑΝ ΣΥΝΕΔΡΕΙΟ   — Την προηγούμενη -30 Μαΐου 1997- έγινε έναρξη συνεδρίου της ΠΟΛ.ΑΝ. και αν κρίνουμε από τα δημοσιεύματα των επόμενων ημερών ….μάλλον δε πήγε καλά.
Γ.Δ.”

  — Την πατρίδα τίνος ρε αλητάμπουρα σιωνιστή??? Ως πότε νομίζετε ότι θα μας ξεγελάτε???
Την πατρίδα του Ομπάμα???, του Νετανιάχου??? της SHELL??? Της BP???… του Μπερίσα??? Ποιας πατρίδας ρε ΠΡΟΔΟΤΗ??? Της Μέϊρκελ και του Μπασταρδέλε??? Του Σόϊμπλε και των λοιπών σιωνιστών της διασποράς σας???? Ποιας και τίνων πατρίδα ρε κολοκυθοκεφτέ???…
Το συγκάτοικό σου τον ξεπαστρέψαμε και τώρα η σειρά σου και η σειρά του ΜΠΕΝιζέλου και η σειρά του Σίπρα. Έρχεται η ώρα που θα πληρώσει όλη η φάρα σας τα εγκλήματα που διέπραξε κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος και προς εξόντωση του Ελληνισμού.  ΣΑΜΑΡΑΣ -ΚΗΔΕΙΑ ΠΟΛΑΝ

1 Comment

Απάντηση