ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ -ΝΑΤΑΣΑ -ΡΟΔΟΣ  — ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ: Κως και Ρόδος στις προτιμήσεις του Κώστα Καραμανλή για τις παρατεταμένες διακοπές του!!!
Τη Ρόδο επισκέπτεται οικογενειακώς, μετά την Κω όπου βρίσκεται από την Παρασκευή 23 Αυγούστου για ολιγοήμερες διακοπές στο ξενοδοχείο Caravia, ο Κώστας Καραμανλής.
— Ο πρώην Πρωθυπουργός θα καταλύσει στο ξενοδοχείο “Rodos Palace” και θα παραμείνει στο νησί για μία εβδομάδα.
— Ο Κ. Καραμανλής έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο σμαραγδένιο νησί που συνηθίζει να το προτιμά και να ολοκληρώνει τις καλοκαιρινές του διακοπές.
— Μαζί του όπως και τα άλλα καλοκαίρια, η σύζυγος του Νατάσα, τα δύο του παιδιά και το φιλικό ζεύγος, Γιάννης και Χριστίνα Βαληνάκη.

   — πηγή: tvkosmos.gr

  — Από εποχής avragioz, αυτή η λυπαρή χοντρόπαλα, που αν δεν λεγόταν Καραμανλής, σκουπιδιάρης στη Πρώτη Σερρών θα ήτανε, με προβλημάτιζε εντονότατα. Όχι για τις φήμες της νυχτός τις απονήρευτες των σχέσεών του, αλλά για το ότι ως ΑΝΙΚΑΝΟΣ και ΑΧΡΗΣΤΟΣ και ΠΟΤΑΠΟΣ κυβερνήτης, κληρονόμος ενός σάπιου παρακρατικού μηχανισμού, κατώρθωσε μέσα στον κατακρυμνισμό του από τη πρωθυπουργική καρέκλα, να συνδυάζει ταυτόχρονα, τη ΔΕΙΛΙΑ ενός κακομαθημένου κατασκευάσματος μιας χρήσης, με την αμεριμνησία ενός γενναίου και απροστάτευτου κολυμπιστή ανοικτής θαλάσσης.
Ο πρώην πρωθυπουργός που παραιτήθηκε (ως ο ίδιος διαδίδει) επειδή τον τρομοκράτησαν οι αφανείς τρόϊκες και τραπεζίτες, ότι θα τον…. δολοφονήσουν τον υπερυποτεταγμένον άχρηστο αχυράνθρωπο, ο ίδιος πρώην άχρηστος και ανίκανος πρωθυπουργός, κολυμπά ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ αμέριμνος και χαίρεται τα μικροκυματάκια με τη σκανδαλιάρα σύζυγο ιατρό, εκ νηπιαγωγών Νατάσα. Ναυτία παθαίνουν οι υποψήφιοι δολοφόνοι του χοντρού πρώην αρχηγού της ΝΔ, μόνο που τον βλέπουν να πλατσουρίζει σαν ΑΜΕΑ 82%+, και παίρνουν τα βουνά για να ξεράσουν από αηδία. Μέχρι που σκέφτεται το επιτελείο του άχρηστου, να τον μετατρέψουν σε χειμερινό κολυμπιστή με υγραεριοκίνηση, για να γλυτώσουν τους κινδύνους μιας δολοφονικής εκτέλεσης, μια για πάντα!!!!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, για λόγους ασφαλείας και διατηρησιμότητας της ελπίδος επανόδου του στη πρωθυπουργία, το γενικό παρακρατικό επιτελείο του, τον ταϊζει ψαρονέφρια, κοντοσούβλια, κοκορέτσια και τρεις τενεκέδες τζατζίκι, εντός θαλάσης. Σε περίπτωση θαλασσοταραχής, δύο διμοιρίες βατράχων, στοιχίζονται τριγύρω στον αχόρταγο, για να καλύψουν τις κυματοθραυστικές ανάγκες του!!!!
Και πάντα πρόσχαρος και απρόσιτος, τρώει και πίνει το καταπέτασμα, στην υγεία των κορόϊδων::::

Απάντηση