ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ — ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΜΕ ΛΕΙΡΙ ΠΟΥ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ…

27 Αυγούστου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΠΟΥΤΙΝ -ΑΡΚΟΥΔΑ  — Μόνο που αυτή την αλήθεια κάποιοι ανίκανοι, ορισμένοι απρόθυμοι αλλά και κάμποσοι εντεταλμένοι στο άρμα της κατευθυνόμενης μυθομανίας – μυθοπλασίας, αρνούνται επίμονα να την αντιληφθούν…

  — Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

  — Η γεωπολιτική συμμορία των Πούτιν – Μεντβέντεφ, έχει αποδείξει περίτρανα πως το μοναδικό σπορ στο οποίο ξέρει να επιδίδεται με περισσές τυμπανοκρουσίες, είναι το επικοινωνιακό μασκαραλίκι.

  — Όλοι εκείνοι που επιμένουν να παραμυθιάζονται με την ιδέα πως σε αυτό το δίδυμο των σαλτιμπάγκων, μπορούν οι λαοί να βρουν έναν αποφασισμένο υπερασπιστή στα δίκαιά τους, και η ανθρωπότητα ένα αποτελεσματικό αντιστάθμισμα στις δολοφονικές επιδρομές των υπερατλαντικών βρυκολάκων, πλανώνται πλάνην οικτράν.

  — Πρόκειται για τζιτζιφιόγκους της πολιτικής αρλουμπολογίας που δεν κατάλαβαν –  ή σκόπιμα αποκρύπτουν – πως αυτό το γραφικό δίδυμο του Βορρά, δεν είναι τίποτε άλλο παρά αχυράνθρωποι του ρωσικού νεοπλουτισμού, που προσπαθούν να διαχειριστούν συμφέροντα, με τρόπο θρασύδειλο και πάντα εκ του ασφαλούς.

  — Ας συνοψίσουμε…
Οι μηχανές του πολέμου ζεσταίνονται. Η Μεσόγειος υπερθερμαίνεται και πάλι. Η δική μας η χώρα γι ακόμη μια φορά ξεβρακώνεται προσφέροντας Γην και ύδωρ στη φονική μηχανή.

  — Οι παραμυθάδες του αποπροσανατολισμού ωστόσο, επιμένουν να εναποθέτουν τις ελπίδες τους για ανακοπή αυτών των επιδιώξεων, στις υποτιθέμενες μεγαλοστομίες των Πούτιν – Μεντβέντεφ – Λαβρώφ κλπ. Παπάρια λαδορίγανη…

— Σε όλους αυτούς τους παραμυθάδες, υπενθυμίσουμε για μια ακόμη φορά πως αν υπάρχει κάτι που εξαναγκάζει σε δεύτερες σκέψεις τη δολοφονική μηχανή των ΗΠΑ, αυτό δεν είναι οι σαχλαμαρίζοντες του Βορρά, αλλά η ανησυχία των ίδιων των επιδρομέων, που δεν ξέρουν τι θα τους βγει την επόμενη μέρα.
Είναι το έργο που ξαναέζησαν στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στη Λιβύη και αλλού…

  — Μόνο που αυτό το έργο δεν ήταν μονόπρακτο. Μέσα απ αυτά τα εγκλήματα, αυτό που προέκυψε δεν ήταν μονάχα απροσδόκητες και ανεξέλεγκτες – από τους εμπνευστές τους – εξελίξεις.
Εκείνο που εξ ίσου περίτρανα καταδείχτηκε ήταν πως η πολυσυζητημένη «Αρκούδα» του Βορρά, περιορίστηκε εκ των πραγμάτων στο θλιβερό ρόλο του …γκρινιάρη συνενόχου.
Ρωτάμε…
Πού πήγε η ρωσική μαγκιά, όταν οι δολοφόνοι κατακρεούργησαν τη Σερβία??? Είδατε κάτι που δεν είδαμε???
Πού πήγε η ρωσική τσαχπινιά, όταν οι χασάπηδες μακέλεψαν τη Λιβύη??? Μάθατε κάτι που δεν ακούσαμε???
Τι απέγινε τελικά με τις ρωσικές μεγαλοστομίες, όταν το Δ’ Ράιχ τους έδειξε το μεσαίο δάκτυλο στην Κύπρο??? Συνέβη κάτι που δεν αντιληφθήκαμε???
Για να μην επεκταθούμε και αλλού…

  — Έχετε λοιπόν αγωνία για το τι θα κάνει τώρα αυτή η τσαχπίνικη γατούλα του Βορρά, αν οι Αμερικανονατοϊκοί δολοφόνοι ξεπεράσουν τις αναστολές τους και χιμήξουν σαν όρνια πάνω στο Συριακό λαό???
Την απάντηση σας την κερνά ο ίδιος ο Λαβρώφ με πολλή αγάπη….
Παραχώρησε λοιπόν συνέντευξη τύπου ο Λαβρώφ, και κάλεσε τις ΗΠΑ και τις άλλες δυτικές δυνάμεις «να αποφύγουν σφάλματα του παρελθόντος», καθώς, όπως είπε, αντίθετα με όσα πιστεύει η Δύση, μία στρατιωτική επέμβαση «δεν θα τερμάτιζε τον εμφύλιο» πόλεμο στη χώρα.
Τους τσάκισε ε??? Ε για να τους αποτελειώσει προκειμένου να μην τολμήσουν να απογειώσουν ούτε ένα αεροπλάνο, αυτός ο μεγάλος πολιτικός άνδρας, αυτός ο ογκόλιθος της γεωπολιτικής, προχώρησε κι ένα βήμα παραπέρα.
Τι είπε λοιπόν το παληκάρι…
Η Μόσχα λέει, δεν έχει καμία πρόθεση να εμπλακεί σε στρατιωτική σύρραξη για τη Συρία. Το ξεκαθάρισε απόλυτα και σε όλους τους τόνους «Δεν σχεδιάζουμε να εμπλακούμε σε πόλεμο με κανέναν», απάντησε ερωτηθείς τι θα κάνει η Μόσχα σε περίπτωση που οι δυτικοί επιτεθούν κατά των στρατιωτικών υποδομών της Δαμασκού.
Έχετε λοιπόν ακόμη αμφιβολίες πως η «Αρκούδα» του Βορρά ήταν και παραμένει μια κότα με λειρί που στις δημόσιες εμφανίσεις της αρέσκεται να φορά την προβιά της ναζιάρικης γατούλας???
Ακόμη αναρωτιέστε για το ποιοί είναι τελικά οι πόντιοι Πιλάτοι της Νέας Εποχής???

Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση