ΑΣΛΑΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
— Ο Μισέλ, όπως ήθελε ο Μιχάλης Ασλάνης να τον αποκαλούν στο Λύκειο, τα τελευταία χρόνια, μόνο αναποδιές είχε. Όλα του πήγαν στραβά. Πρώην συμπολίτης μου πολύ παλιά στη Χαλκίδα, ένα χρόνο μεγαλύτερός μου (νομίζω γεννημένος το 1950 και όχι το 1948), δεν τον ξαναείδα μετά το Λύκειο. Σε όσα δημοσιεύθηκαν στο βιογραφικό του, μπορώ να πώ, ότι πράγματι δεν τον ενδιέφερε τίποτε άλλο, πέραν από τον σχεδιασμό γυναικείων ρούχων.

   — Διάβασα τα σχετικά με τον θάνατό του με λύπη μου, και από συνήθεια έψαξα λίγο στο διαδίκτυο και βρήκα την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.aslanis.biz/ και με ένα ΚΛΙΚ, βρέθηκα απέναντι στην εικονιζόμενη ηλεκτρονική διεύθυνση, η οποία όμως φαίνεται να ανήκει στην εταιρεία ΠΟΥΡΝΑΡΑ. Η εταιρεία αυτή, ανακοινώνει στις 18-8-2013 στην ιστοσελίδα με το όνομα του σχεδιαστή ΑΣΛΑΝΗ, τη θλιβερή επιχειρηματική κατραπακιά, της διακοπής της συνεργασίας της με τον γνωστό σχεδιαστή.

   — Η αναδημοσιοποίηση της παραπάνω ανακοίνωσης, σε καμία περίπτωση δεν έχει σκοπό να θίξει την επιχείρηση ΠΟΥΡΝΑΡΑ, και σαν άνθρωπος που έχω δουλέψει και στον ιδιωτικό τομέα, σημειώνω ότι τέτοιες διακοπές συνεργασιών είναι καθημερινό φαινόμενο στους επιχειρηματικούς κύκλους. ΑΥΤΑ τα σημειώνω, διότι ως συνήθως, πολλοί ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ θα ξεπατηκώσουν την ανακοίνωση και θα αρχίσουν να σκυλεύουν νέες…. αποκλειστικότητες, ενώ το γεγονός έχει μόνο ιστορική αξία, ως προς το τελευταίο (αν είναι τελευταίο) επιχειρηματικό αρνητικό σοκ του Μιχάλη Ασλάνη.

   — Επίσης το έχω πει συχνά-πυκνά, ότι είμαι φανατικός κατά των αυτοκτονιών και εφόσον ο θάνατος του Μισέλ ήταν αυτοκτονία, η αποκλειστική ευθύνη βαρύνει τον αυτόχειρα, οτιδήποτε και οσαδήποτε οικονομικά προβλήματα και αν είχε. Η ζωή δεν είναι μόνο για τα εύκολα και τα ζήτω. Η ζωή είναι γεμάτη συμπληγάδες και ο καθένας πρέπει να ξέρει να κάνει επιχειρηματικές προβλέψεις και να είναι μέχρι τέλους πολεμιστής.

— Μιχάλη, ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή σου.

Απάντηση