ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ 2  —ΡΕ ΛΗΣΤΕΣ, ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΝΟΜΟΥ, ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ΄ ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΦΟΡΩΝ!!!! ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣ

  — Μετά από τρία χρόνια βρήκαν το “λάθος” του νόμου και το διόρθωσαν. Μόλις φώναξε ο… Βαρδής για την ακρίβεια…
Πότε ήταν η τελευταία φορά που η εφορία σας διέγραψε πρόστιµο που σας είχε επιβάλει;
   — Αν ρωτήσετε τον Βαρδή, θα σας πει… µόλις προχθές!
   — Για να είμαστε δίκαιοι θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το ίδιο θέμα έπαιξε και στο δελτίο ειδήσεων του Alpha προχτές, χωρίς όμως αναφορά στο όνομα του επιχειρηματία παρά μόνο σε αυτό του Χάρη Θεοχάρη!
   — Ενώ το ιστολόγιο lykavitos.gr/ στις 27 Αυγούστου έγραψε για την αποκάλυψη με φωτογραφία και όνομα του επιχειρηματία που απ’ ότι φαίνεται παραμένει “κράτος εν κράτει” στο Ελλάντα!!!

  — Διαβάστε:
Αποκάλυψη: Το πρόστιμο των 240 εκ.ευρώ στη Motor Oil η οργή του Β.Βαρδινογιάννη και η απύθμενη βλακεία των υπηρεσιών του κ.Θεοχάρη
— Σε κόκκινο συναγερμό βρισκόταν για μέρες το Υπουργείο  Οικονομικών και ειδικά ο διαλυμένος στην κυριολεξία μηχανισμός του κ. Θεοχάρη.
Αιτία ένα πρόστιμο 240 εκατομμυρίων ευρώ που επεβλήθη στη Μοτορ Οϊλ με το αιτιολογικό της μη καταβολής φόρων.
Το πρόστιμο κινητοποίησε άμεσα τον κορυφαίο επιχειρηματικό παράγοντα της  χώρας Βαρδή Βαρδινογιάννη ο οποίος άστραψε και βρόντηξε υποστηρίζοντας ότι το πρόστιμο ήταν παράνομο.
— Τελικά οι υπηρεσίες  του κ.Θεοχάρη διαπίστωσαν ότι το πρόστιμο επεβλήθη με βάση νόμο που δεν ισχύει και για αυτό προχώρησαν στην ακύρωσή του.
Ο κόκκινος συναγερμός έληξε αλλά, η επιβολή και μετά από λίγες μέρες η ακύρωση του προστίμου εκθέτει την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών αλλά και γενικότερα την κυβέρνηση .
— Γιατί αν το πρόστιμο είχε επιβληθεί σε κανένα ταλαίπωρο επιχειρηματία τότε θα τον έστελναν αμέσως στον Κορυδαλλό χωρίς να κάνουν τον κόπο να εντοπίσουν τα κενά της νομοθεσίας.
Όταν όμως πρόκειται για παράγοντες της διαπλοκής οι υπηρεσίες του υπουργείου και οι νομικοί σύμβουλοι κινητοποιούνται και δούλευουν μέρα νύχτα να λύσουν το πρόβλημα γιατί τρέμουν τις συνέπειες.
Αναρτήθηκε από zeidoron dtsoukas

Απάντηση