SYRIA 8  — ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΥΠΕΚΦΥΓΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ???
   — Γράφονται ολόκληρα κατεβατά με μισές αλήθειες. Δεν χρειάζεται να περιγράφεται στα πορίσματα το ονοματεπώνυμο των λαθρέμπουρων φονικών χημικών όπλων μαζικής καταστροφής. Μοναδικοί σύμμαχοι και προμηθευτές όπλων, των κατσαπλιάδων ισλαμοφασιστών που εισέβαλαν στη Συρία, είναι οι Εβραίοι, και το επιτυγχάνουν, μέσω των Εβραϊκής καταγωγής κυβερνητών Βερολίνου, Λονδίνου, Παρισιού, Αθήνας κλπ, καθώς και διά των προέδρου, αντιπροέδρου, υπουργού άμυνας και υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ, που ελέγχονται ΑΠΟΛΥΤΑ από το διεθνές τραπεζικό σύστημα του σιωνισμού.
   — Αν αυτά τα στοιχειώδη, δεν καταχράφονται στην αρχή ως υπόθεση εργασίας και στο φινάλε, ως απόλυτο συμπέρασμα, για να σπάσει ο τσαμπουκάς του εβραιοσιωνιστικού ναζισμού της νέας εποχής, δεν κάνουμε τίποτα. Το κείμενο μένει ξακάρφωτο και νερόβραστο και οι εβραίοι τραπεζίτες χαχανίζουν με τη βλακεία μας. Δεν υπάρχουν άλλοι. Να παραδεχόμαστε μέσα μας, ότι αυτοί είναι οι δράστες και να μη τολμούμε να το περιγράψουμε, όταν βλέπουμε τους ίδιους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, να είναι μια ανάσα πριν από τη πούστικη επίθεση κατά μιας χώρας που δεν υποτάσεται στη βάρβαρη ανωμαλία του σιωνισμού – ναζισμού, είναι δείγμα αμετροέπιας και δειλίας. Γιατί??? Επειδή τα ανά πρωτεύπουσα ανδρείκελα των Εβραίων, νομοθέτησαν τον σιωνιστικό ναζισμό, για να μη λέμε λέξη εναντίον τους??? Και ποια είναι αυτή η τραπεζική δύναμη εισβολής και κατοχής της χώρας μας???? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ??? Αφού δεν διακινούνται ως δια μαγείας, πες το με το όνομά τους….
   — ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΘΝΩΝ.

  — Στο https://www.facebook.com/pages/Greek-Hacking-Scene  είναι το παρακάτω κείμενο, από τα πολλά των τελευταίων ημερών, τα οποία έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΝΑ λες και έχουμε να κάνουμε με τον άγνωστο και αόρατο εχθρό:

  — Για την επίθεση με τα χημικά στη Συρία.
   — Ισλαμιστές τρομοκράτες: «Η διεθνής κοινότητα γνωρίζει πολύ καλά πως το καθεστώς Άσαντ είναι το μόνο μέρος στη Συρία που κατέχει τα μέσα για να παραγάγει, να χρησιμοποιήσει και να αποθηκεύσει χημικά όπλα» συνεχίζει η ανακοίνωση.
Και απορούμε, δηλαδή τα λεφτά, τα πυρομαχικά και τα όπλα πως έρχονται; Δια μαγείας;
   — Σε αυτό το σημείο ας θυμίσουμε ότι πριν μερικές μέρες εκδόθηκε σημαντικό πόρισμα που λέει ότι την σχετική επίθεση με χημικά κ.α. που ήταν η αφορμή για την παράνομη εισβολή στη Γιουγκοσλαβία, δεν την έκαναν τελικά οι Σέρβοι, αλλά οι ισλαμιστές! Λες και τότε δεν το ξέραν! Και από που πήραν όπλα και χημικά τότε άραγε; Πολύ αργά βέβαια το θυμήθηκαν, πέθανε χιλιάδες κόσμος τότε από ένα στυμμένο πόλεμο που η αρχή έγινε από τους ίδιους τους ισλαμιστές και τους χρηματοδότες τους, και έριξαν το φταίξιμο αλλού ενώ το κάνανε οι ίδιοι, έτσι κάνανε την επίθεση και είπαν ότι οι άλλοι την έκαναν ώστε να έχουν λόγο για μια παράνομη εισβολή.
   — Τελικά μόνο οι Σέρβοι φέρθηκαν στους ισλαμιστές όπως φέρονται και εκείνοι, όπως βλέπουμε για παράδειγμα στη Συρία. Αλλά και πάλι διαμαρτύρονται. Οι Σέρβοι έκαναν εγκλήματα, ενώ οι Ισλαμιστές στη Βοσνία και την Συρία δεν έκαναν τίποτα. Να απλά σκοτώνουν αμάχους και αποκεφαλίζουν κόσμο, και φυσικά με το αζημίωτο, ρέει το χρήμα!
   — Πόλεμοι, θάνατοι και όλα τα κακά για το τίποτα.
Θα έρθει η μέρα που κάποιος θα πάει κατευθείαν τις κοινωνίες μας βήματα μπροστά, και όλοι αυτοί που προκαλούν πολέμους και θανάτους δεν θα έχουν τρόπο αντίδρασης.

ΜΠΑΡΜΠΠΑΝΙΚΟΣ:  Για το τίποτα???? Από τον κανέναν στο τίποτα???? Να σοβαρευτούμε λίγο…..

Απάντηση