ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  — Ο στόχος της είναι να μην μείνει κανένας εργαζόμενος στο Τσιμεντάδικο της Χαλκίδας.

  — Επιμένει στο κλείσιμο του Τσιμεντάδικου της Χαλκίδας η ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ και μετά την πλήρη απομείωση τω περιουσιακών στοιχείων του εργοστασίου, συνέχισε τον Σεπτέμβριο, για έκτο κατά σειρά μήνα, τις απολύσεις προσωπικού.

  — Μετά την απαγόρευση από το Υπουργείο Εργασίας των ομαδικών απολύσεων, η Εταιρεία κάνει χρήση της σχετικής νομοθεσίας και απολύει κάθε μήνα ποσοστό 5% επί του συνόλου του προσωπικού του Εργοστασίου “Τσιμέντων της Χαλκίδας”.

  — Από τον Απρίλιο του 2013 μέχρι και σήμερα, η ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ έχει απολύσει 55 εργαζόμενους και φέρεται αποφασισμένη να συνεχίσει τις απολύσεις μέχρι να μην μείνει κανένας εργαζόμενος στο εργοστάσιο της Χαλκίδας.

  — Μοναδική ελπίδα πλέον των εργαζομένων είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη. Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Χαλκίδας εκδικάζεται αίτηση ασφαλιστικών μέτρων 22 ατόμων της πρώτης και δεύτερης ομάδας απολυμένων.

  — Αναρτήθηκε απο ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Ένας εισαγγελέας για την απομείωση των πάγιων περιουσιακών στοιχείων, σε συνδυασμό με τις εικονικές ζημιές και την αναγγελία αγοράς ιδίων μετοχών, δεν υπάρχει????? — ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ

Απάντηση