ΟΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ -ΧΑΠΕΝΙΓΚ ΔΕΘ 1  — Ο εργατοπατερισμός είναι από τις κύριες αιτίες που επικρατούν οι χούντες και οι ληστές στην Ελλάδα. Δεν κάνουν τίποτα απολύτως, που να αφορά τη πραγματική υπεράσπιση των εργατικών και ανθρώπινων δικαιωμάτων των εργαζόμενων.

  — Για να δικαιολογήσουν την απραξία τους, σε συμπαιγνία με τους εργοδότες ιδιώτες και δημόσιους οργανισμούς, σκαρφίζονται διάφορες μπούρδες, που κατά τη γνώμη τους θα προκαλέσουν αίσθηση και θα τους προβάλουν τα καθεστωτικά διαπλεκόμενα ΜΜΕ.

  — Έτσι και εδώ, στο συγκεκριμένο ΣΑΧΛΟ βιντεοκατασκεύασμα, οι εργατοπατέρες της άθλιας νεοχουντικής ΠΟΕ-ΟΤΑ, έφτιαξαν έναν κρεμασμένο αχυράνθρωπο, του έβαλαν και μια άχρωμη ταμπέλα και αυτοβιντεοσκοπήθηκαν ….χουζουρεύοντας τεμπέλικα μαζί του με τα ακριβά βιντεοτηλέφωνά τους και κάνοντας μεταξύ τους χαβαλέ!!!!!

ΟΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ -ΧΑΠΕΝΙΓΚ ΔΕΘ 2  — ΑΞΙΖΕΙ να δείτε το βίντεό τους, γιατί δείχνει τη κατάντια και την απέραντη μοναξιά του σάπιου εργατοπατερισμού τους. Το ζητούμενο όμως για τον λαό, είναι να τολμήσει και να αυτοοργανωθεί από τη βάση, για να προκύψουν νέες δυναμικές αντιχουντικές οργανώσεις στη δουλειά, στις γειτονιές, σε κάθε κοινωνική ομάδα, με ευθύνη συλλογική και αδελφική και πατριωτική, ώστε να γλυτώσει από τους νεοχουνταίους εργατοπατέρες και να τους διαλύσει μαζί με τη χούντα. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ όπως συνέβηκε με την ανοχή του εργοδότη διαπλεκόμενου δήμαρχου Θεσσαλονίκης, στην είσοδο του δημαρχείου:

Απάντηση