ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥ 1  — Διαθεσιμότητα γιατρού από Γ.Ν. Ευγγελισμός -Πολυκλινική-3ο Νοσοκομείο ΙΚΑ. Άρχισαν τά όργανα….

  — Στο διάστημα της διαθεσιμότητας, το υπό “κινητικότητα” προσωπικό θα λάβει το 75% του μισθού του και θα κάθεται στο σπίτι του ή θα απολαμβάνει άνετα τη πελατεία του, στο ιδιωτικό του ιατρείο.

— Πάντως τα βάσανα για τους εργαζόμενους της Υγείας δε σταματούν εδώ, καθώς μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία για τους 1.835, θα ξεκινήσει η επόμενη για το άλλο κύμα της “κινητικότητας” καθώς ο Αδωνάϊ Γεωργιάδης, απροκάλυπτα λέει, ότι η Υγεία θα έχει μεγάλη συμμετοχή, πιθανώς πολύ μεγαλύτερη και στην επόμενη “φουρνιά”

— Βασική πληροφορία από τον ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

  — Εμείς προσπερνάμε τη προσωποποίηση του παρόντος εγγράφου και σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης Η κατάρα να είσαι αρχιεπιθεωρητής Σαμπατακάκης και να έχεις πολιτικό προϊστάμενο τον… Αδωνάϊ Γεωργιάδη!!!,  ρωτάμε (Τ.Κ.) ευθέως τον σαχλαμάρα τηλεβιβλιοπώλη αχυράνθρωπο υπουργό, να μας πει, για ποιους ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟ  ΜΑΝΩΛΗ ΑΝΤΩΝΗ, ΤΟΥ Γ.Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ!!!!! >>>> ΣΤΟ Γ.Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ Γ.Ν. ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ.

  — ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΙΓΩΝΟΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΡΗΜΑΤΑ. ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΔΩΝΑΪ??????

Απάντηση