ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ  — Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την καταπολέμηση του παραεμπορίου, πραγματοποιήθηκε χθες ειδική αστυνομική δράση στη λαϊκή αγορά της οδού Μιχαήλ Βόδα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

  — Στους ελέγχους, οι οποίοι διήρκησαν από 07.00-18.00 ώρας, συμμετείχαν αστυνομικοί των ομάδων του «Ξένιου Δία» και των κλιμακίων καταπολέμησης του παρεμπορίου στο Κέντρο της Αθήνας.

  — Πραγματοποιήθηκαν 21 προσαγωγές ατόμων και συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ένας υπήκοος Πακιστάν για κατοχή 555 πακέτων λαθραίων τσιγάρων και ένας υπήκοος Σενεγάλης για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών. Κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός ειδών παρεμπορίου, τα οποία παρέλαβαν τρία απορριμματοφόρα οχήματα του Δήμου Αθηναίων για καταστροφή.

  — Οι έλεγχοι για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου θα συνεχιστούν αμείωτα σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

  — Επιμέλεια:  Άννα Μορφούλη – ΖΟΥΓΚΛΑ

  — Το δημοσίευμα προέρχεται μεθοδευμένα από την ΕΛ.ΑΣ. για εσωτερική κατανάλωση, ώστε να βγαίνουν τα παπαγαλάκια και να λένε τα ζήτω τους στη χούντα των εισαγωγέων λαθρομεταναστών ή στη χειρότερη περίπτωση, να χαίρονται και να λένε… επιτέλους, πήραν μέτρα. Τίποτα δεν συμβαίνει.

Απάντηση