ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ 2  — Από τα τέλη Μαρτίου 1996 άρχισαν οι επίσημες ερωτοτροπίες των πολιτικών καραγκιόζηδων Ευάγγελου Βενιζέλου, Κωστάκη Καραμανλή, Παπακυριαζή, Μ. Παπακωνσταντίνου και άλλων αστέρων (πρώτη κατά σειρά εικόνα με ηλεκτρονική διεύθυνση) που το έπαιζαν ψηφοθηρικά ως νεομακεδονομάχοι ευκαιρίας, με την CDRSEE της FOSIM του Σκοπιανού George Soros.

  — Φερετζές της πολιτικής διαπλοκής, η Ελληνική ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ Μ.Κ.Ο. “Ένωση για τη Δημοκρατία στα Βαλκάνια” που απροκάλυπτο στόχο έχει την Ελλάδα και τους Έλληνες και ξεκάθαρο σκοπό, να πλαστογραφήσει την ιστορία και να αφανίσει εθνικές ταυτότητες πανάρχαιων λαών. Αυτό το πετυχαίνουν, με αποκλειστική επικυριαρχία στις κρίσημες υπηρεσίες των υπουργείων Άμυνας, Εξωτερικών και Παιδείας, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ  — Η Ελληνική κρατικοδίαιτη Μ.Κ.Ο. “Ένωση για τη Δημοκρατία στα Βαλκάνια” διαπλέκεται με όλα σχεδόν τα πολιτικά κόμματα (όποιο διαφωνεί να μου το πει απ’  ευθείας) και συστεγάζεται (δεύτερη κατά σειρά εικόνα) με…..

  — ……με το υποκατάστημα CDRSEE της FOSIM του Soros (τρίτη κατά σειρά εικόνα), στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, επί της οδού Κρίσπου αριθμός 9 (τέρμα οδού Αγίας Σοφίας) Θεσσαλονίκης.— Επιθυμεί κάποιος φιλοκαραμανλής ή φιλοβενιζέλος, να αμφισβητήσει,
Κέντρο για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη>>> την συστέγαση των ΨΕΥΔΕΠΊΓΡΑΦΩΝ Μ.Κ.Ο.????
>>> την άγρια διαπλοκή κορυφαίων πολιτικών των κομμάτων εξουσίας????

>>> την μεταξύ των οργανώσεων διαπλοκή????
>>> την επικυριαρχία της FOSIM του Soros, επί της CDRSEE και όλων των διαπλεκόμενων ανάλογων οργανώσεων όλων των Βαλκανικών χωρών????
>>> την διαπλοκή τους με Αμερικάνικους και Γερμανικούς κλπ Ευρωπαϊκούς οικονομικούς κολοσσούς, και την χρηματοδότησή τους από αυτούς???

ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΒΟΥΡΛΑ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ….

ΠΗΓΗ: http://www.cdsee.org/home

ΠΗΓΗ:  http://www.soros.org.mk/

ΠΗΓΗ:  http://www.vrisko.gr/details/3g42db0e3ec0020j2k1e214a3_66ca3j  κλπ

Απάντηση