ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 4  — Οι μηχανές του πολέμου βγάζουν τα τελευταία τους κουρνιαχτά λίγο πριν εξαπολυθεί η αμερικανοσιωνιστική δολοφονική επίθεση σε βάρος της Συρίας…

  — του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  — Πρόκειται για μια ενέργεια που απειλεί να συμπαρασύρει στον όλεθρο ολόκληρο τον πλανήτη. ΟΙ δολοφόνοι των ΗΠΑ σ αυτόν τον επικίνδυνο κατήφορο, δεν έχουν εξασφαλίσει μονάχα τη συμμαχία των ηλιθίων (βλέπε: Ολάντ, Βενιζέλος και διάφορα μεμονωμένα πολιτικά τσουτσέκια που χαϊδολογούν τον αφέντη προσβλέποντας σε ένα χτύπημα στην πλάτη ως πρόθυμα τσιράκια σ αυτό το πρωτοφανές έγκλημα) αλλά όπως έχουμε κατ επανάληψη αποδείξει έχουν και δύο ακόμη “πολύτιμους” σύμμαχους.
Τον άθλιο ΟΗΕ που συμπεριφέρεται πλέον ανερυθρίαστα ω ΜΚΟ χρηματοδοτούμενη από τα αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα. Και…
Την φαφλατάδικη συμμορία των Πούτιν – Μεντβέντεφ, που φωνασκούν θρασύδειλα, αλλά επί της ουσίας λειτουργούν αβανταδόρικα απέναντι στην πλέον δολοφονική συμμορία του πλανήτη.
— Μόνο που αυτή η τακτική, δε συναντά την έστω και σιωπηλή επιβράβευση των Αμερικανοσιωνιστών, αλλά σε μια απροσχημάτιστη προσπάθεια με στόχο τον απόλυτο καταξεφτιλισμό τους, τα γεράκια του πενταγώνου, προχωρούν ένα ακόμη βήμα παραπέρα λέγοντας ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές στον πολυλογά “σύμμαχο” από το Βορρά:
  — “Πούτιν, είσαι ρόμπα και μάλιστα ξεκούμπωτη
  — Αν κάποιος πιστεύει ότι από το απόσπασμα της παρακάτω συνέντευξης του McCain, προκύπτει κάτι διαφορετικό, καλείται να το αποδείξει…
Τζον Μακέιν για Συρία: «Ποια Ρωσία και ποια Κίνα; Δεν πρόκειται να κουνηθούν»!
Φανερά απαξιωτικός για την περίπτωση που Ρωσία και Κίνα αντιδράσουν σε μια αμερικανική επίθεση εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ένα από τα «γεράκια» της αμερικανικής πολιτικής σκηνής και πρώην προεδρικός υποψήφιος ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων John McCain.

O McCain απατώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν φοβάται κάποιου είδους αντίδραση από την Ρωσία και την Κίνα σε περίπτωση αμερικανικού κτυπήματος εμφανίστηκε σίγουρος  λέγοντας « εγγυώμαι ότι δε θα υπάρξει κανενός είδους αντίδραση». Η ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν η εξής:…
«Αυτή τη στιγμή η Ρωσία και η Κίνα στέλνουν πολεμικά σκάφη στην Μεσόγειο , η Ρωσία η Κίνα και το Ιράν έχουν προειδοποιήσει τις ΗΠΑ για καταστροφικές συνέπειες εάν οι ΗΠΑ επιτεθούν στη Συρία. Ποιες είναι οι σκέψεις σας σε αυτά;»
McCain: «Οι σκέψεις μου είναι ότι δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι προειδοποιήσεις ούτε στο ελάχιστο»
Δημοσιογράφος: Και γιατί αυτό;
McCain: «Γιατί δεν πρόκειται να αντιδράσουν όπως και δεν αντέδρασαν όταν οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν τη Συρία τέσσερεις φορές καταστρέφοντας στόχους μέσα στη Συρία, (σ.σ. εννοεί τις επιθέσεις των Ισραηλινών σε κομβόι και σε αποθήκες των βλημάτων P-800 Yakhont) η Συρία είπε πως θα αντιδράσει αλλά δεν αντέδρασε.
Οι ΗΠΑ είναι το πιο δυνατό κράτος στον κόσμο και δεν πρόκειται να μας εκφοβίσουν ούτε η Ρωσία ούτε η Κίνα. Σας εγγυώμαι ότι δεν πρόκειται να αντιδράσουν. Εάν πραγματοποιήσουμε αυτές τις επιθέσεις εναντίον της Συρίας δεν πρόκειται να αντιδράσουν».

Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση