ΟΠΑΠ: Εξαιρετικά σημαντική αποκάλυψη που θέλει εισαγγελέα.

9 Σεπτεμβρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΤΖΟΓΟΣ  — Προ ολίγων εβδομάδων πουλήθηκε (με τον τρόπο τον γνωστό) η διοίκηση του ΟΠΑΠ σε ιδιώτες. 10 ημέρες μετά την πώληση του managment, ώ του θαύματος, τέθηκε σε ισχύ (και πολύ σωστά) ηοι απαγορευτικές διατάξεις και οι Νόμοι που ίσχυαν (στα χαρτιά) από τα μέσα του 2011 και  προέβλεπαν την απαγόρευση  σύνδεσης στο Ελληνικό διαδίκτυο του ηλεκτρονικού τζόγου τύπου “τάδε-bet”.

  — Έτσι, όλα εκείνα τα “παράθυρα” που άνοιγαν στους υπολογιστές μας αυτόματα προτρέποντας εμπαθείς στον τζόγο να ξεσπιτωθούν, έπαυσαν να λειτουργούν και μάλιστα δείχνοντας εντός του παραθύρου σχετική αναφορά απαγόρευσης σύνδεσης. Δηλαδή, προφανώς ο ΟΠΑΠ πήρε στο χέρι τις αποφάσεις και απλά τις επέδωσε με επιμελητή στους παρόχους διαδικτυακών επικοινωνιών. Αποφάσεις που προϋπήρχαν κατά πολύ καιρό από την εφαρμογή τους.

  — Εδώ λοιπόν τίθεται ένα θέμα, για πολλοστή φορά.

  — Με ποιο τρόπο λειτουργούσαν τόσα χρόνια αυτές οι… ιντερνετικές εταιρείες;;;;;;;;

  — Τι έκαναν τα κυβερνητικά διορισμένα μεγαλοστελέχη του ΟΠΑΠ,  έτσι ώστε να εκλείψει η πληγή του παράνομου τζόγου;;;;

  — Επίσης γεννάται άλλη μια απορία. Τα διορισμένα μεγαλοστελέχη, ήθελαν να κάνουν και δεν μπορούσαν λόγω “ανωτέρων” εντολών, ώστε να απαξιωθεί όσο το δυνατό περισσότερο ο ΟΠΑΠ ή δεν ασxολούνταν καν με την επιχείρηση που τους απέδιδε τιμές, δόξες και ρευστό;;;

Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Αναρτήθηκε από την olympiada

Απάντηση