Όμορφη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η Halle Berry…..

11 Σεπτεμβρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Halle Berry  — Επιδεικνύει τις καμπύλες της σε ένα καλοσχεδιασμένο maxi φόρεμα, σε μια έξοδό της για αποκριάτικα ψώνια, με τη 5χρονη κόρη της Nahla.

  — Με την ημερομηνία τοκετού να πλησιάζει γρήγορα και την κοιλιά να φουσκώνει ακόμη πιο πολύ, η  Halle Berry βγαίνει βόλτα και δείχνει ότι είναι αστέρι.

  — Και μέχρι στιγμής, η 47-χρονη ηθοποιός, δείχνει να μην αγχώνεται για τη γέννα που πλησιάζει, καθώς την Τρίτη πήρε αξιολάτρευτη κόρη της Nahla, και βγήκαν παρέα για Αποκριάτικα ψώνια στο Δυτικό Χόλιγουντ, της Καλιφόρνιας.

  — Παρά το γεγονός ότι θέλει περίπου ένα μήνα για να πάει να γεννήσει, η Halle Berry δείχνει να μην έχει πρόβλημα να βοηθήσει την 5-χρονη κόρη της, να προετοιμαστεί για τις αποκριάτικες διακοπές.

  — Η ηθοποιός και ο σύντροφός Olivier Martinez δεν έχουν αποκαλύψει την ακριβή ημερομηνία γέννησης του μωρού τους, που θα είναι αγόρι και θα καταφθάσει κάποια στιγμή το φθινόπωρο.

  — Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, ότι η 5-χρονη Nahla θα ενθουσιαστεί για που θα έχει έναν μικρό αδελφό, αλλά την Τρίτη, ο μοναδικός στόχος της ήταν η εύρεση ενός τέλειου αποκριάτικου κοστουμιού.

ΠΗΓΗ:  dailymail.co.uk

Απάντηση