Το νεο όνομα του μνημονίου, είναι εδώ!!!

Το νεο όνομα του μνημονίου, είναι εδώ!!!

  — COMODO:

  — Πριν από λίγο, βγήκε μετά τρίωρον από τον 7ο καμπινέ του μεγάρου Μαξίμου, ο γκαγκάς πρωθυπουργός των σιωνιστών της Αθήνας, όπου συνεδρίασε αφ΄ εαυτού του και αφού ήπιε μισό κιλό μαύρο από τη Περσία και ευτυχής απέγινε, ανακοίνωσε την νέα ονομασία από τούδε και στο εξής, των μνημονίων!!!

  — ΜΑΛΑΧΙΤΗΣ 2060 ουρλιάζει ιδρωμένος και με τις χούφτες του μέσα στις πληγές… Ούτε πεντόβολος να ήταν!!!

  — Ήδη το μεγάλο νέο το πήραν ανά χείρας, ο Μπόμπολας, ο Ψυχάρης και 47 κατασκευαστές δημοσκοπήσεων, οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους αλαλλάζοντες, για να ρωτήσουν τον λαό πόσο ευτυχισμένος είναι από την εξεύρεση ονομασίας μνημονίου από τον μακάκα πρωθυπουργό. Αρνητικές απαντήσεις δεν γίνονται δεκτές και οι τυχόν επιμένοντες, θα αναλαμβάνονται από τις εισαγγελίνες οικονομικού εγκλήματος!!!

  — Ο Βενιζέλος διεκδικεί μερίδιο τηε επιτυχίας που του αναλογεί και δήλωσε, ότι αυτός ήταν που πρότεινε στον πρωθυπουργό να κλειστεί στον καμπινέ για να βρει λύση… μόνος του!!! Στο κάτω-κάτω, δεν χωρούσαν και οι δύο στην ίδια λεκάνη…

  — Αυτός που είναι πλέον σε αμηχανία, είναι ο πεντόβολος Τσίπρας, του οποίου το πεντοβολικό μονοπώλειο φαίνεται να τελειώνει άδοξα…. Μετρά τα πεντόβολά του και βλέπει ότι του λείπουν τα μισά!!!

Την αρχική εικόνα τη βρήκα στη φίλη https://www.facebook.com/melachroine.mantzana

Απάντηση