ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ -Δημήτρης Τάτσης  — Σε αργία βγήκε απο 8 Αυγούστου και μέχρι χθές υπέγραφε αναθέσεις κ.α. ως δήμαρχος Αγράφων χωρίς να τον ενοχλήσει κανείς!!!

  — Τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν τον τελευταίο διάστημα στον δήμο Αγράφων φαίνεται ότι δεν έχουν τελειωμό. Πάντα ως αρνητικός πρωταγωνιστής ο δήμαρχος Δημήτρης Τάτσης και φυσικά  ο Αγραφιώτικος λαός πληρώνει το μάρμαρο της εγκατάλειψης και της απομόνωσης.

  — Έτσι μετά την επιβολή της πειθαρχικής ποινής 4μηνης αργίας απο το πειθαρχικό  για σοβαρή παράβαση καθήκοντος απο δόλο, ο ίδιος ο δήμαρχος κατέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) για  ακύρωση της απόφασης.

  — Απο 5\8\13 το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση του δημάρχου Αγράφων  και στις 8\8 του κοινοποιεί την απόφαση μέσω του δικηγόρου του ως άμεσα εκτελεστή. Από εκεί ξεκινά το παράλογο του πράγματος.

   — Ο δήμαρχος σαν να μην συμβαίνει τίποτα και διαρρέοντας ότι πρέπει να καθαρογραφεί η απόφαση του ΣτΕ εκτελεί κανονικά τα καθήκοντά του εδώ και 33 μέρες, υπογράφει έγγραφα και πιστώσεις του δήμου ενώ πριν λίγες μέρες συγκάλεσε και Οικονομική επιτροπή παίρνοντας  αποφάσεις για αναθέσεις έργων, εντάλματα πληρωμών, και έγκριση δαπανών ύψους 3εκ. ευρω περίπου!!.
   — Μάλιστα όλο αυτό το διάστημα, όπως καταγγέλουν στο PrasiaOnline πολίτες των Αγράφων, σουλατσάριζε σε κάθε εκδήλωση με το αυτοκίνητο του δήμου.
Μόλις χθές κοινοποιήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο η απόφαση που ανέφερε περί αργίας στον δήμαρχο απο 8/8/13.
— Πολλά τα ερωτήματα για τις ευθύνες και των υπολοίπων συμβούλων του δημοτικού συμβουλίου για το τι έκαναν εδώ και 33 μέρες αλλά και πολλά περισσότερα  για τις κινήσεις του δημάρχου που πλέον μετά τις καταγγελίες που θα ακολουθήσουν θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης.
Μήπως πρέπει επιτέλους κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους είτε αυτοί λέγονται κεντρική εξουσία είτε περιφέρεια είτε εισαγγελικές αρχές;
Kαι αυτοί που καλύπτουν όλο αυτο το μπάχαλο …έχουν ονοματεπώνυμο και πρέπει και σε αυτούς τα αποδοθούν ευθύνες..
Μάλιστα ο δήμαρχος πλέον κινδυνεύει και με έκπτωση ή και οριστική παυση των καθηκόντων του.
Περισσότερα για τις κινήσεις της Αντιπολίτευσης και των Ανεξάρτητων …σύντομα
Αναρτήθηκε από prassia-eyrytanias

Απάντηση