ΣΑΜΑΡΑΣ -ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ  — Το θεατρικό το έχουμε δει με όλους τους αλητήριους πολιτικούς, ιδίως όταν αποκτούν ή θέλουν να αποκτούν κυβερνητικά οφίτσια. Ότι μαλακία και αν έχουν ξεράσει στο παρελθόν, όταν πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα της δικής τους μεγάλης μάσας, ξεχνούν τον Ιουδαϊσμό τους, ξεχνούν τον κάλπικο αθεϊσμό τους, ξεχνούν τον στείρο πολυπολιτισμό τους και παίζουν στις κάμερες τον βαθιά θρησκευόμενο Χριστιανό Ορθόδοξο!!! Οι ψήφοι είναι πολύτιμοι, ο ναρκωμένος λαός είναι πολύτιμος….

  — Και να τεμενάδες και νααα χειροφιλήματα….

  — Όχι ότι δεν μπορούμε να βρούμε εικόνες για όλους τους καραγκιόζηδες, αλλά για τις ανάγκες του χώρου, αρκεί ένας Σαμαράς-ΜΠΕΝάκης, κατασκευασμένος αρχηγός της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ με σημαία το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ που σήμερα είναι έτοιμος να πουλήσει.

ΣΗΜΙΤΗΣ -ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ  — Αρκεί και μια εικόνα του προηγούμενου Εβραίου, του Κώστα (Ααρών) Σημίτη του ψευδοΠΑΣΟΚ, να παίζει με το χέρι του μακαριστού Χριστόδουλου.

ΤΣΙΠΡΑΣ -ΑΓΙΑΣΜΟΣ - ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ 1  — Αρκεί και μια εικόνα, του αυριανού, εν δυνάμει Εβραίου πρωθυπουργού Τσίπρα.Όλες οι κουραδομηχανές γλείφουν εκεί που χέζουν.

  — Νομίζω ότι είναι στο χέρι μας, να τους απαλλάξουμε από τέτοια βάσανα. ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ να διαλύσουμε τους σιωνιστές του ψευδοΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και του ψευδεπίγραφου ΚΚΕ.

  — ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τσακίσουμε και την υποκρισία των σιωνιστικών συμμοριών Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής.

  — Οι ασπρόμαυρες εικόνες είναι… ιστορική συλλογή του Γ.Δ. από τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Απάντηση