ΜΟΣΧΟΒΟΣ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ  — Κύριε Μόσκοβε.

  — Απαντώντας σε παρενοχλητική ιντερνετική επιστολή σας, κρίνω σκόπιμο να πω τα παρακάτω, εκτός και αν πιστεύετε ότι πρέπει να το κρατώ κλειστό, ότι μακακία και αν μου λέει κάποιος, οπότε διαφωνώ και δεν σας επιτρέπω να διαβάσετε ενταύθα, ούτε και να μου στέλνεις ενοχλητικές προσωπικές επιστολές.

  — Τόσο εσείς, όσο και άλλοι φιλόδοξοι συνάδελφοί σου καθηγητές δημοσιογραφίας, προφανώς σας είναι δύσκολο να αλιεύσετε πληροφορίες περί της ηλικίας μου. Έστω και καθ΄ υπόθεση βρε αδερφέ… Βλέπεις μια ιστοσελίδα και σκέφτεσαι “να ένας μαλάκας που ονειρεύεται να γίνει Χατζηνικολάου ή και Τριανταφυλλόπουλος.”

  — Επίσης, μάλλον δεν επιθυμείτε να καταλάβετε, ότι ΟΧΙ απλώς δεν είμαι δημοσιοκάφρος, και ότι δεν επιθυμώ να με κάνετε δημοσιογράφο. Είμαι απλά και νέτα σκέτα ένας blogger, που έχει σιχαθεί τις λέξεις δημοσιογράφος – δημοσιοκάφρος. Προφανώς είσαι κατά πολύ μικρότερός μου, διότι φαίνεσαι δια γυμνού οφθαλμού, ότι δεν συνάντησες ούτε οπτικώς, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ δημοσιογράφους της δεκαετίας του 60-70. Καμία σχέση με το άθλιο σήμερα που βιώνεις.

  — Εσύ κυρ-Μόσκοβε, μπορεί να θέλεις να βγάλεις μεροκάματο και το ζητάς και εξ ανάγκης παραγνωρίζεις κάθε αντιξοότητα ενός υποψήφιου μαθητού ως (κατά ακραίαν πιθανότητα) εγώ, αλλά σκέψου ολίγον, ότι ενδεχομένως, οι περισσότεροι που ανήκουμε στη κατηγορία μου, πιθανότατα να γνωρίζουμε πολλά περισσότερα και να είμεθα και εκπαιδευμένοι στην ερευνητική επιστήμη…. Οπότε δάσκαλε, να ξέρεις, ότι φοβούμαι μη μου κλέψεις τις γνώσεις μου, διότι εγώ αυτές τις γνώσεις τις μεταδίδω τσάμπα από τη σελίδα μου….

  — Και το τελευταίο. Μη το κουράζεις το πράμα με ανθρώπους σαν και μένα, διότι κουραζόμαστε εύκολα λόγω ηλικίας και η κόπωση μας φέρνει εκνευρισμό, με ότι αυτό συνεπάγεται.

ΟΧΙ άλλα μαθήματα λοιπόν. Η αλληλογραφία σου είναι ενοχλητική.

Απάντηση