ΙΚΑ ΠΑΡΑΓΚΑ  — ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΌΛΟΙ ΓΝΏΡΙΖΑΝ -ή ΌΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ- ΌΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΑΣΦΆΛΙΣΗ ΟΔΗΓΟΎΝΤΑΝ, ΜΕ “ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΉ ΑΚΡΊΒΕΙΑ” ΚΑΙ “ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΉ ΤΑΚΤΙΚΉ” ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ.
ΌΧΙ ΜΌΝΟΝ ΔΕΝ ΈΚΑΝΑΝ ΤΊΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΉΦΟΡΟ  ….ΑΛΛΆ ΤΗΝ ΈΣΠΡΩΞΑΝ ΠΕΡΑΙΤΈΡΩ ….ΣΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ.
ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΆ.
ΚΆΠΟΤΕ ΑΠΌ ΤΟΥ ΒΉΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΑΕΕ(ΈΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΏΝ ΕΤΑΙΡΕΙΏΝ ΕΛΛΆΔΟΣ) ΜΑΣ ΈΛΕΓΑΝ -ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΆ ΓΙΑ ΕΥΝΌΗΤΟΥΣ ΛΌΓΟΥΣ- ΟΤΙ Ο ΤΡΊΤΟΣ ΠΥΛΏΝΑΣ(ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΉΣ) ΑΣΦΆΛΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΎΣΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΈΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΊΟΥ.
ΣΉΜΕΡΑ -ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΠΕΡΊΠΟΥ ΧΡΌΝΙΑ- ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ ΕΙΣΗΓΜΈΝΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΉΣ, ΦΙΓΟΥΡΆΡΕΙ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ “ΔΗΜΌΣΙΟΣ ΥΠΆΛΛΗΛΟΣ” !

  — ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ ΥΠΌΛΟΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΆ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΆ.
ΌΤΑΝ ΌΜΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΚΑΘΕΎΔΕΙ, ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΊΑ.

  — Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΊΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΑΣΦΆΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΈΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΉΜΑΤΟΣ.
ΟΙ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΞΕΚΙΝΆΝΕ ΑΠΕΡΓΊΑ ….ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΆΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΊΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΆ ….ΚΑΙ ΚΑΛΟΎΝ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΈΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΈΒΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΚΥΡΊΑΡΧΟ ΣΎΝΘΗΜΑ ….ΤΗΝ ΜΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΊΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΑΣΦΆΛΙΣΉΣ ….ΚΆΛΙΟ ΑΡΓΆ.
ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΈΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ “ΜΟΥΣΤΕΡΙΔΕΣ” ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΏΝ ΕΤΑΙΡΕΙΏΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΆΖΟΥΝ -ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ- ΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΊΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΑΣΦΆΛΙΣΗΣ ….ΕΝΊΟΤΕ ΠΑΡΑΝΌΜΩΣ, ΜΕ ΦΟΡΟΚΛΕΠΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΊΑ.
ΠΡΕΠΕΙ Ν’ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΎΝ.
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΊΠΟΤΕ “ΚΑΘΑΡΟΎΣ” ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ….ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ Ν’ ΑΝΟΊΞΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΤΟ ΌΤΙ ΤΗΝ “ΑΝΤΊΣΤΡΟΦΗ ΥΠΟΘΉΚΗ” ΤΟΥ “ΔΙΟΙΚΗΤΉ” ΤΟΥ ΙΚΑ Μ. ΝΕΚΤΆΡΙΟΥ (ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ) ΤΗΝ ΈΚΑΝΕ ΠΡΩΤΟΣΈΛΙΔΟ ΤΟ ΠΟΝΤΊΚΙ, ΤΟ ΘΕΩΡΏ ΚΑΛΌ ΣΗΜΆΔΙ.

ΠΡΟΤΕΊΝΩ  -ΜΕ ΤΟ ΘΆΡΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΉΣ ΓΝΩΡΙΜΊΑΣ ΜΑΣ- ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ, ΓΙΑ ΆΝΟΙΓΜΑ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΟ ….”ΤΟ ΈΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΑΣΦΆΛΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΈΣ….”
Π.Χ.   www.tsoutsouneros.eglimatameion. eu
ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΊΣ ….ΓΙΑ ΤΟ ΘΆΡΡΟΣ — ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

  — ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Με συγκινεί η τιμή, αλλά δεν συμφωνώ. Όποιος επιχείρησε να φτιάξει ιστοσελίδα με αποκλειστικό – ειδικευμένο περιεχόμενο, απέτυχε παταγωδώς. Τα εγκλήματα ληστρικής και βίαιης ανακατονομής εισοδήματος υπέρ των πλουσίων, διαπράττονται παντού. Είναι Λερναίες Ύδρες και δεν πρέπει να υποβαθμίζονται τα υπόλοιπα κεφάλια.

1 Comment

  • Ο/Η Xaon λέει:

    Ακόμη κανένας δεν έγραψε τα ονόματα των δύο διοικητών ασφαλιστ(ρ)ικών ταμείων που είχαν βίλες αξίας 1,5 – 2 εκατομμυρίων €, στην Λίμνη Λεμάν της Γαλλίας και πώς δικαιολογούν το κόστος τους, όπως και την συντήρηση αυτών..

Απάντηση