ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΑΒΕΡΗΣ  — Ο κος (αν και ο τίτλος αυτός κερδίζεται, δε χαρίζεται) Θεοχάρης, ως διορισμένος ΓΓ δημοσίων εσόδων για πέντε χρόνια και απολαμβάνοντας έναν παχυλό -υποθέτω- μισθό που του επιλύει όλα τα προβλήματα, προσέρχεται όπως βλέπετε στη φωτογραφία χαρούμενος για δουλειά.

  — του Στρατή Μαζίδη
Μα τι όμορφη δουλειά μπορεί να είναι αυτή και να πηγαίνει κανείς με το χαμόγελο; Πολύ όμορφη διότι υπάρχουν και άνθρωποι που ηδονίζονται με το θάνατο των άλλων.
— Ο Θεοχάρης (όχι ο Στάθης που έλεγε “σκουλήκιααααα”) μας πετούσε καταμεσής του Αυγούστου τα εκκαθαριστικά και τα ΦΑΠ όπως τους πυραύλους που ήθελε να ρίξει ο Ομπάμα στη Συρία.
— 3-4 φάκελοι αξίας μερικών χιλιάδων που ο ελληνικός λαός δεν έχει να πληρώσει.
— Πριν λίγες ημέρες διαβάσαμε τις νέες εξοντωτικές ποινές για όσους δεν κόβουν αποδείξεις ή υπάρχουν λάθη στα στοιχεία που κοβόνται. Και λέω εξοντωτικές διότι αναγραφόταν πως το πρόστιμο θα είναι ίσο με την αξία του προϊόντος ή της υπηρεσίας υπήρξε μια παρένθεση που έλεγε ελάχιστη αξία € 2.500,00 αν θυμάμαι καλά. Λοιπόν ή αυτοί είναι τρελοί ή εγώ είμαι ηλίθιος ή το ρεπορτάζ ήταν ασαφές. Δηλαδή αν ένας χριστιανός πουλήσει πχ 10 τετράδια και κάνει ένα λάθος -άνθρωπος είναι να πάρει η ευχή- θα τιμωρηθεί με € 2.500,00;
— Χώρια φυσικά το χοντρό παιχνίδι που θα παίζεται με τον ελεγκτή ώστε να αποφευχθεί το πρόστιμο. Τόσο μυαλό διαθέτουν ορισμένοι.
— Επίσης ο Ιαβέρης, με συγχωρείτε, ο Θεοχάρης συστήνει και τηλεφωνικό κέντρο παρενόχλησης και απειλής των φορολογουμένων. Το κράτος που μέσω της δικαιοσύνης αποφασίζει τη μη νομιμότητα όλων αυτών των εισπρακτικών εταιρείων, έρχεται να πράξει το ίδιο! Θα τηλεφωνεί λοιπόν η υφισταμένη του Θεοχάρη στους άνεργους γονείς και θα τους λέει ότι θα σας πάρουμε το σπίτι αν δεν πληρώσετε και θα σας πετάξουμε στο δρόμο.
— Ποιους κοροϊδεύετε κύριοι; Όλοι ξέρετε ποιοι φοροδιαφεύγουν, ποιοι χρωστούν, ΕΧΟΥΝ και δεν πληρώνουν ενώ σε πολλές περιπτώσεις εσείς τους προστατεύετε με νόμους και διατάξεις, γιατί δεν καταδιώκετε αυτούς; Το φουκαρά της γειτονιάς πάτε να πιάσετε;
— Αναρωτιέμαι, ο Θεοχάρης έχει οικογένεια; Επιστρέφει σε ένα σπίτι κι αγκαλιάζει ή πνίγει τα παιδιά του;
— Σε κάθε περίπτωση ως άλλος Ιαβέρης αφιερώνει τη ζωή του να κυνηγά σύγχρονους Αγιάννηδες που ζητούν το αυτονόητο, να επιζήσουν.
Το τέλος του Ιαβέρη είναι γνωστό σε όλους μας. Εκτός ίσως από το Θεοχάρη…
 freepen
Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:  Όταν ο οικονομικά αδύναμος φθάνει τα όρια της οικονομικής και φυσικής εξώντωσής του, από μια αδίστακτη και αποδεδειγμένα ληστρική και δολοφονική κυβέρνηση, τότε η φοροαποφυγή του οικονομικά αδύναμου είναι δικαίωμα και η άρνηση πληρωμών του είναι δείγμα αντίστασης με σκοπό την στοιχειώδη επιβίωση. Δεν χρειάζεται να επικαλεσθεί ο φορολογικά κατακρεουργημένος το ενδεχόμενο λάθος. ΛΕΕΙ ΞΕΡΑ “ΔΕΝ ΕΧΩ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ” ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΟΥΣ ΙΑΒΕΡΗΔΕΣ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.

Απάντηση