ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  — Στόχος ομάδας εκ των συγκεντρωμένων στη διαμαρτυρία στην Αμφιάλη έγινε πριν από λίγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

  — Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο κ. Καμμένος έφτασε στο σημείο της συγκέντρωσης για τη δολοφονία του Π. Φύσσα με το αυτοκίνητό, όμως, όταν έγινε αντιληπτός, δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο από συγκεντρωμένους. 

  — Ο κ. Καμμένος αποχώρησε αμέσως από το σημείο. Πληροφορίες του ΑΜΠΕ αναφέρουν πως μετά από επιμονή των γιατρών που τον εξέτασαν αρχικά, μεταβαίνει σε νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, και συγκεκριμένα αξονική τομογραφία στο κεφάλι.

  — Π. Καμμένος: Δεν τους φοβόμαστε, θα το τελειώσουμε το μαύρο μέτωπο.

  — «Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν απειλούμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε και θα τελειώσουμε το μαύρο μέτωπο» δήλωσε ο κ. Καμμένος στο ΑΜΠΕ.

  — Για επίθεση από προβοκάτορες και μέλη παρακρατικών οργανώσεων με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων κάνουν λόγο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σχολιάζοντας την επίθεση που δέχτηκε ο Πάνος Καμμένος.

  — «Πήγαμε για να αποδώσουμε φόρο τιμής στο νέο παιδί που δολοφόνησαν οι ναζιστές. Εγκάθετοι προβοκάτορες και μέλη εξτρεμιστικών, παρακρατικών οργανώσεων που τορπιλίζουν το μεγάλο δημοκρατικό, πατριωτικό μέτωπο, μας επιτέθηκαν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις», αναφέρουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

  — Τέλος καλούν τον ελληνικό λαό να αντισταθεί με πατριωτισμό και αυτοθυσία μπροστά στο μαύρο μέτωπο των ναζιστών και των δανειστών.

  — Την επίθεση καταδίκασε το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του: «Καταδικάζουμε την επίθεση εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου,  και τη βία από όπου και αν προέρχεται.  Ελπίζουμε ο κ. Καμμένος να αντιληφθεί την ευθύνη των λόγων του» .

Την καταδίκη της επίθεσης κατά του Π. Καμμένου εξέφρασε και η Νέα Δημοκρατία σημειώνοντας ωστόσο πως «εκεί οδηγεί η ρητορική της βίας και η στρατηγική της έντασης».

Παράλληλα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου κάλεσε τους πάντες να θέσουν τέλος στην καλλιέργεια κλίματος έντασης και να περιφρουρηθεί η συνοχή της κοινωνίας μας.

Αναρτήθηκε από ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Απάντηση