ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ….

19 Σεπτεμβρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΦΑΓΩΜΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ  — ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ…. ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ!!!

  — “Δεν ήταν δολοφονία” – “Ήταν ατύχημα” – “Ήταν τσαμπουκάδες μεταξύ των… άκρων” – “Είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσουμε ότι θα συμβαίνει”…

  — του ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΑΡΤΣΩΚΑ

  — Είναι κάτι φυσικό που δεν αφορά τη ζωή μου αλλά τη ζωή ενός άλλου. Άλλωστε τι σημασία έχει ο ένας, όταν ιδιαίτερα είναι ένας “ασήμαντος” αντιφασίστας ράπερ. Η οργή, όμως, γιγάντωσε όταν στο Μέγκα, όλως τυχαίως, βγήκε ο “φωτισμένος ιδεολόγος” σύμβουλος του πρωθυπουργού, για να κατονομάσει, δήθεν, τους υπεύθυνους. Δεν ανέφερε τη λέξη δολοφονία, προφανώς γιατί κατά τη γνώμη του ήταν κάτι άλλο. Όμως, κατά το “φωτισμένο”, υπεύθυνη για το κακό είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου που ευτελίζει τους θεσμούς.

  — Αρχικά νόμισα ότι απευθύνεται σε μένα, όμως, αν αναλύσει κάποιος αντικειμενικά την πορεία του δικού μας Χόροβιτς θα καταλάβει ότι ο κ. σύμβουλος ήθελε να προλάβει τους πιθανούς “δολιοφθορείς” που θα έλεγαν άλλα.

  — Δεν πάει άλλωστε πολύς καιρός από τότε που ο μέγας Άδωνις έλεγε ότι το ΚΚΕ επιδιώκει τη χρεωκοπία για να πάρει τη ρεβάνς του εμφυλίου.

  — Τότε άλλοι “φωτισμένοι” απαντούσαν όπως στην περίφημη ελληνική ταινία ο μπακαλόγατος, “έλα μωρέ Ζήκος είναι, μην τον ακούτε.”

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΡΝΗ  — Σε άλλο κανάλι κόπηκε απότομα η κ. Μπαλού από το ΚΚΕ μήπως και έκανε το λάθος να κατονομάσει τη βίλλα που πείσθηκε ο Χίντερμπουργκ, και έχει σημασία από ποιούς, να κάνει τον Αδόλφο, καγκελλάριο.

  — Δεν ξέρω γιατί, αλλά θυμήθηκα τα λόγια , ίσως του μεγαλύτερου μαθηματικού, του Εβαριστ Γκαλουά όταν το βράδυ πριν την προσχεδιασμένη δολοφονία του, ανάμεσα στις σημειώσεις του για τη θεωρία των ομάδων έγραφε:

  — “Πεθαίνω για την τιμή μιας άτιμης κοκέτας”
Η παραχάραξη λέει ότι εννοούσε μια πόρνη
Η αλήθεια είναι ότι κατονομάζει τη δημοκρατία

  — Ο Εβεριστ ήταν 21 ετών, ριζοσπάστης δημοκράτης, “αναρχικός” για την εποχή του.

  — Και βέβαια ιδιαίτερη προσοχή, μήπως τα “ατυχήματα”, μας αποσπάσουν την προσοχή από τον “εθνικό στόχο” του πρωτογενούς πλεονάσματος. Ιδιαίτερα όταν είμαστε πολύ κοντά στο να λάμψε η ιστορική αλήθεια, ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής με τόσες κρατικοποιήσεις, υπήρξε ο τελευταίος σοβιετικός κατάσκοπος.

ΙΣΚΡΑ

Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

1 Comment

Απάντηση