ΔΡΕΤΤΑ ΑΘ -ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ  — Η Αθηνά Δρέττα είναι γνωστή για τις απόψεις της, πρώην ΣΥΝ τώρα ΠΑΣΟΚ, και για το σθένος της, όταν διαπραγματευόταν με την τρόικα έκλαιγε!!!

  — Η Αθηνά Δρέττα ήταν καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής στην Πρώτη Γραμμή του ΣΚΑΪ. Συζητώντας με τους δημοσιογράφους της εκπομπής έγινε αναφορά από τον Βασίλη Λυριτζή στη δολοφονία Τεμπονέρα, συγκριτικά με το φόνο του Παύλου Φύσσα και η Αθηνά Δρέττα είπε με ύφος χιλίων πιθήκων: «Τον Τεμπονέρα δεν τον σκότωσε κόμμα».

  — Επειδή η κυρία Δρέττα προκαλεί το δημοκρατικό λαό που σε αντίθεση με εκείνη έχει μνήμη, επειδή η Αθηνά Δρέττα πέρα από μνημονιακό δεκανίκι είναι και συνειδητά δεξιό δεκανίκι (όλοι αυτοί που φεύγουν από τον ΣΥΝ πώς καταλήγουν, μέσω ΠΑΣΟΚ, δεξιοί νεοφιλελεύθεροι μια απορία πάντα την είχαμε), επειδή η Αθηνά Δρέττα μας εξόργισε, ορισμένες γρήγορες απαντήσεις στην Αθήνα Δρέττα και θα επανέλθουμε!!!

  — Αυτή η προσβολή δεν θα μείνει έτσι κυρία Δρέττα! Θα απαντηθεί όπως πρέπει για να αποκατασταθεί η μνήμη του δολοφονηθέντος δημοκρατικού αγωνιστή!!!


kalabokas onned1 patraeam
— ΠΗΓΗ:  tsantiri.gr

  — ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:

Η Γενική Γραμματέας Αθηνά Δρέττα, έχει τον ιδιωτικό ασφαλιστικό δαίμονα μέσα της — Στην ιστοσελίδα της, της φεύγουν λόγια σαν Πάγκαλες πορδές και ουρλιάζει: «νυν υπέρ πάντων των ιδιωτικών ασφαλιστικών ο αγών μου — ή τώρα ή ποτέ»

ΔΡΕΤΤΑ ΑΘΗΝΑ — Ας γνωρίσουμε το ΘρΥΛΙΚΟ μυαλό του Λοβέρδου και του Κουτρουμάνη — Πίσω από κάθε μεγάλο πολιτικό άνδρα προώθησης των ιδιωτικών ασφαλίσεων, κρύβεται μια επίσης μεγάλη πράκτωρ προώθησης ιδιωτικών ασφαλιστικών προϊόντων.

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.:
H ωραιοπαθης καλλονη της ΚΛΑΔΙΚΟΠΑΣΟΚΙΚΗΣ γραμματειας κοινωνικων ασφαλισεων, το ΤΣΙΡΑΚΙ των ΛΟΒΕΡΔΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ, σημερα δηλωνει ΑΘΩΟ ΑΝΗΛΙΚΟ που το ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΑΝΕ……
αγνοει ΠΟΣΟΥΣ η ΙΔΙΑ αποπλανησε…… Εεεεεεε ΝΑΝΑ ΤΟΥ ΖΟΛΑ!!!!!!!

Απάντηση