ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ 2  — ΚΙΝΗΣΗ 75 ΠΑΣΟΚ: Επιχειρούν να σώσουν τον Προβόπουλο για το σκάνδαλο της ProtonBank.

  — Σε πανικό βρίσκεται το σάπιο τραπεζικό κατεστημένο μετά τη δικογραφία που σχημάτισε, ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών, Γεώργιος Καλούδης για το σκάνδαλο της πώλησης στον επιχειρηματία Λ. Λαυρεντιάδη του 31,31% των μετοχών της Proton, το οποίο κατείχε η Τράπεζα Πειραιώς.

  — Τα στοιχεία της δικογραφίας είναι τόσα και τέτοια που σε μία ευνομούμενη πολιτεία θα οδηγούσαν το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο και άλλα στελέχη των ελεγκτικών μηχανισμών της, στο εδώλιο του κατηγορουμένου για κακουργηματική απιστία σε βάρος του Δημοσίου και παράβαση καθήκοντος.

  — Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του directnews.gr η 2η ειδική ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη, έκλεισε άρον – άρον πριν λίγες μέρες τη δικογραφία για την υπόθεση ProtonBank, πετώντας ουσιαστικά στο καλάθι των αχρήστων το «πόρισμα Καλούδη»!

  — Έτσι, χωρίς καμία ουσιαστική έρευνα κάλεσε ως μάρτυρα μία «εν δυνάμει» κατηγορούμενη – η οποία ήταν πρώην στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος – και μόνο μ’ αυτήν τη μεθοδευμένη κατάθεση επιχειρήθηκε να “κουκουλωθούν” οι κακουργηματικές ευθύνες των ελεγκτικών οργάνων της ΤτΕ.

  — Αναρτήθηκε από Εβδομηνταπέντε

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Εγώ πιστεύω ότι οι μουζαχεντίν, ενδιαφέρονται πρωτίστως για συγγενείς πολιτικών που σχετίζονται με την ProtonBank  και από απόντα για τον Προβόπουλο. Το βέβαιο όμως είναι, ότι ο… Φουστάνος κάνει χρυσές δουλειές πλέον με τις πλαστικές παρεμβάσεις του….

Απάντηση