ΠΑΟΚ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1-0

22 Σεπτεμβρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  — Σας ξαφνιάζω??? Περιμένατε κάτι καλύτερο???

Viewty  — Καλύτερα να μιλάω για ΠΑΟΚΑΡΑ παρά για τους κοπρίτες της συμμορίας Μιχαλολιάκου.

  — Πήγα σήμερα στο γήπεδο, μετά από πολλά χρόνια, αλλά με τη καλύτερη παρέα που θα μπορούσα να έχω. Το χάρηκα πριν φτάσω ακόμα στο γήπεδο!!!

  — Το παιχνίδι μέτριο, με τον ΠΑΟΚ να έχει 4-5 καλά τρίλεπτα και τίποτα περισσότερο. Ελάχιστες οι καλές ευκαιρίες.

  — Η διαιτησία κάκιστη έως δολοφονική για τον ΠΑΟΚ. Έκανε τα πάντα για να συγκρατήσει αξιοπρεπώς τον φιλοξενούμενο… Πλατανιά. 8 προς 2 τα σφυρίγματα υπέρ των φιλοξενούμενων.

  — Ο Πλατανιάς μια ομάδα χώμα με πολύ θέατρο. Κάκιστο θέατρο, το οποίο υιοθετούσε αβίαστα η βρώμικη καθόλα διαιτησία. Αυτή η ομάδα δεν αξίζει ούτε για Γ΄ Εθνική.

  — Από τον ΠΑΟΚ θα ξεχωρίσω τον χειρότερο, που για μένα ήταν ο Τζιώλης και τον βαθμολογώ με ένα μεγαλοπρεπές ΜΗΔΕΝ. Σε όλο το παιχνίδι θα δέχθηκε 5-6 μπαλιές, για να τις προσφέρει σε αντίπαλο.  Τριγυρνούσε τη περισσότερη ώρα σε 15τ.μ. στο κέντρο του γηπέδου, σαν να προσπαθούσε να καταλάβει, για πιο λόγο βρισκόταν στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν γνώριζε με την φανέλα ποιας ομάδας αγωνιζόταν. Εκτός από όλες τις (5-6) λανθασμένες μεταβιβάσεις, δεν έχασε καμία μάχη, απλά, γιατί δεν πολέμησε και παρακολουθούσε τους αντιπάλους εκ του μακρόθεν!!!! Όλο το προπονητικό τιμ θα πρέπει να προβληματιστεί με τον Τζιώλη και αν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, ενδεχομένως να είναι προτιμότερο, να κατεβαίνει η ομάδα με δέκα (10) παίκτες.

ViewtyViewtyViewtyViewty  — Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

  — Ευτυχώς, που στο 57 μπήκε ένα καταπληκτικό και χορταστικό γκολ. Αυτό το γκολ ήταν όλο το παιχνίδι.

2 Comments

Απάντηση