Για παράνομες πληρωμές κατηγορείται ο Γ. Σταθάκης του ΣΥΡΙΖΑ….

23 Σεπτεμβρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ -ΣΥΡΙΖΑ  — 17 καθηγητές και διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Κρήτης παραπέμπονται στο Εφετείο Κακουργημάτων, κατηγορούμενοι ότι ενέκριναν παράνομες πληρωμές ειδικών κονδυλίων έρευνας, υπερωριακών αμοιβών και επιδομάτων θέσης. Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι και ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας Γ. Σταθάκης, ηγετικό στέλεχος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

  — Η πρώτη κατηγορία που αντιμετωπίζει ο βουλευτής είναι ότι το 2001, μαζί με τα άλλα μέλη της Επιτροπής του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ), ενέκριναν την καταβολή 9 εκ. δραχμών (περίπου 27.000 ευρώ) στον γενικό διευθυντή διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Κρήτης για υπερωριακή απασχόληση  Όμως η καταβολή του ποσού αυτού, όπως αναφέρεται στο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Κρήτης, «έγινε παράνομα, χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία» και με δεδομένο ότι «οι ώρες υπερωριακής απασχόλησης δεν μπορούν να υπερβαίνουν τις 60 μηνιαίως».

ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ  — Επίσης, ο κ. Σταθάκης και τα άλλα μέλη της επιτροπής κατηγορούνται ότι ενέκριναν την καταβολή επιθιμισθίων, αμοιβών και επιδομάτων θέσης σε υπαλλήλους του Πανεπιστημίου, συνολικού ποσού 444 χιλιάδων ευρώ.

  — Αναρτήθηκε από  sofokleousin.gr

  — ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

Όπου ακούς «πολλά πανεπιστημιακά κεράσια» κράτα μικρό καλάθι….

Τι απέγιναν οι οκτώ (8) δικογραφίες για τις κομπίνες και τις μίζες στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Κρήτης???

Πολιτική Δίωξη Επίκουρου Καθηγητή, από τις Πρυτανικές Αρχές Πανεπιστημίου Κρήτης.

Τα σκάνδαλα πανεπιστημιακών γιατρών, αγγίζουν και μεγαλογιατρούς του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

ΚΛΠ…. ΚΛΠ….. ΚΛΠ……

Παιδιά να σοβαρευτούμε…. Όταν με αφορμή παρόμοια περιστατικά έγραφα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σάπιος εκ γεννετής, δεν υπερέβαλα. Και τι να κάνουμε???? Να απεγκλωβιστούμε στο ποιος επίμενος αρχηγίσκος θα μας γδάρει στον ύπνο. Να αυτοοργανωθούμε υπομονετικά και μεθοδικά και αθόρυβα στις γειτονιές, να γίνουμε δυνατοί και να τους γαμήσουμε το κέρατο. ΟΛΟΥΣ. Μόνο έτσι γενιέται το καινούργιο. Μη περιμένεται από καμιά δικαιοσύνη. Είνει είδος υπό εξαφάνιση. Αυτά που ανακοινώνονται κάθε τόσο, είναι λεξοτανίλ για να μας κοιμίσουν.

Απάντηση