ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ   — Και όλα αυτά ζωντανά και χεσμένα, μπροστά στην οργισμένη πελατεία…. Σιγά μη κλάψει….. Μια πορδή αντί για ρεφρέν…. Σαν κι΄ αυτήν:

  — «Η φυγή δεν είναι κάτι αρνητικό ή θετικό. Ποιος ήθελε να αφήσει το χωριό του τη δεκαετία του ’50 και να πάει μετανάστης και να ζήσει μια ολόκληρη ζωή με το αίσθημα της χαμένης πατρίδας; Κανείς δεν θέλει να φύγει. Οταν όμως οι συνθήκες οδηγούν προς τα ‘κεί, τι να κάνεις; Σκέφτομαι ότι, αν ήμουν 25 χρονών, θα ήθελα να την κοπανήσω. Εδώ το σκεφτόμαστε τώρα…»

  — Αυτά τα καριόλικα λόγια, δεν είναι δικά μου. Είναι λόγια του ψευδεπαναστάτη τραγουδοποιού, του κατασκευάσματος των δισκογραφικών εταιρειών Γιάννη Αγγέλακα!!! Τα είπε μαζί με άλλες γυναικωτές αρλούμπες, στις 17-3-2012!!!! Ας μας πει και για τα αφεντικά του….. Είναι τα ίδια, με αυτά που λήστευαν επί 40 χρόνια τον Καζατζίδη????

  — Τραγουδά ή και γράφει επαναστατικά τραγούδια ο καραγκιόζης και προτρέπει να το βάζουμε στα πόδια!!! Πρώτος αυτός!!!! Και τα επαναλαμβάνει, την ημέρα της κηδείας ενός δολοφονημένου συναδέλφου του, ενώ όλη η Ελλάδα ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!!

  — Σιγά μη κλάψει….. ο Αγγέλακας….

3 Comments

  • Ο/Η metan λέει:

    Πού είναι το κακό;

    • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

      Το κακό είναι, ότι ναι μεν εγώ είμαι ΑΜΕΑ, αλλά και βλέπω και ακούω, αλλά στη δική σου απορία απάντηση δεν έχω. Οφείλεις να την δεις μόνος σου. Ή απλά πες ότι είσαι σκληρόπετσος και γουστάρεις χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου ή απλά, ότι έχεις συνηθίσει να την κοπανάς και η φυγή πάντα σε βολεύει.

Απάντηση