ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 1  — Σας είχα προειδοποιήσει δύο φορές, πως αν με ξαναενοχλήσετε με ενοχλητική ηλεκτρονική αλληλογραφία και αν δεν με διαγράψετε από τις λίστες διανομής των νοσηρών πονημάτων σας, θα σας αρχίσω στα μπινελίκια και θα σας φτύνω δημοσίως.

  — Φαίνεται ότι όλοι σας, εσείς που διεκδικείτε αξουσία προπαγάνδας του κρατούντος φασισμού, έναντι προνομιακής διανομής κονδυλίων από το υπουργείο καταστροφής του Ελληνικού πολιτισμού, γράφετε τις προειδοποιήσεις μου στα παλιά σας υποδήματα και ως νέοι δερβέναγες, και βγαίνετε στον δικό μας ιδιωτικό χώρο και λασπολογείτε η μια παρακρατική ομάδα εναντίον της άλλης, αδιαφορόντας αν τα σκατά σας πηγαίνουν και λερώνουν ανυποψήαστους πολίτες που δεν σας γουστάρουν.

  — Εγώ προσωπικά, είμαι αναντίον κάθε χρηματοδότησης των σκουπιδιών σας και αν δεν ξέρετε να κάνετε τη δουλειά του κινηματογραφιστή για να επιβιώσετε, να πάτε όλοι, μα όλοι σας, στα τσακίδια και να μας αφήσετε ήσυχους. Αρκετά προβλήματα φτώχειας έχουμε… Δεν χρειαζόμαστε να ταϊζουμε αιωνίως τις καθημερινές σας μάσες με και από τους υπουργούς της χούντας των σιωνιστών. Να πάτε στις οικοδομές, να πάτε στα ναυπηγεία, να βγάλετε μεροκάματο ή να σπουδάσετε την ανεργεία.

  — Να πάτε στα τσακίδια. Δεν χρειάζεται να μας ζητάτε να σας χειροκροτήσουμε, επειδή ξεκατινιάζεστε, για το ποιος θα φάει τα περισσότερα από το πτωχευμένο κράτος, δηλαδή από εμάς τους συνταξιούχους και τους μισθοσυντήρητους, που μας έχει μονίμως στο μάτι η τροϊκάνικη χούντα, κάτι για το οποίο ποτέ δεν συγκινηθήκατε…. ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 2  — Όποτε θα μου στέλνετε e-mails (και μου στέλνετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ και παρά τη δηλωμένη αντίθεση μου, αμφότερες οι αντιμαχόμενες φαγάνες) θα σας μπινελικώνω. ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΜΟΥ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΑΤΣΑ.

Απάντηση