ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ -ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ -ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ -ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ -PROTON BANK  — ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΠΡΟΥΣΑΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ ΓΙΑ “ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ”!!!

  — ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!

  — ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ!

  — Πριν από λίγο συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα η εξαίρετη δημοσιογράφος – μέλος της ΕΣΗΕΑ – (ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΣΗΕΑ;) Δέσποινα Μπρούσαλη. Ο λόγος; Μήνυση που της υπέβαλε η ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη όπως αποκαλύπτει το e-reportaz.gr για δημοσίευμα στον ιστότοπο Directnews.gr! Το επίμαχο δημοσίευμα με τίτλο: «Με κόλπα Μπουρμπούλια επιχειρούν να διασώσουν τον Προβόπουλο για το σκάνδαλο της Proton» αναφερόταν ότι η κυρία Χατζάκη έσπευσε να ολοκληρώσει την έρευνα για τα θαλασσοδάνεια της Proton Bank χωρίς να εξετάσει τις τυχόν ποινικές ευθύνες του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Προβόπουλου, σύμφωνα με το σάιτ.

  — Στο μεσοδιάστημα όμως ήλθε η έκθεση – βόμβα του αντιεισαγγελέα Καλούση που αποκάλυπτε τις κακουργηματικές ευθύνες της ΤτΕ! Αυτό ακριβώς το γεγονός περιγράφει ξεκάθαρα το δημοσίευμα, το οποίο η κυρία ανακρίτρια θεώρησε “συκοφαντικό” (σύμφωνα πάντα με το e-reportaz).

  — Η Δέσποινα Μπρούσαλη (την σύλληψη της οποίας οι δικηγόροι της θεωρούν παράνομη), είναι δημοσιογράφος της πρώτης γραμμής, που αποκάλυψε παλικαρίσια θέματα όπως το παραδικαστικό με κίνδυνο της ζωής της. Πολλοί λένε πως η άρνηση της να μπει σε καλούπια, προκάλεσε την απόλυση της από τον ΔΟΛ.

  — Εντύπωση επίσης προκαλούν απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής της δημοσιογράφου που έχουν αναρτηθεί ανώνυμα σε διαδικτυακούς τόπους όπως αυτός της “Ζούγκλας”, που οπωσδήποτε θα πρέπει να απασχολήσουν τις αρχές. Εκτός εάν οι αρχές ασχολούνται μόνο με δημοσιογράφους – αρλεκίνους του κυρίου Προβόπουλου, που μεταδίδουν αμάσητα και χωρίς αιδώ τα “του χρόνου θα έχουμε ανάπτυξη”, επειδή έτσι ορίζουν τα αφεντικά τους.

  — Όσο για την υπόθεση και την ευθιξία της κυρίας ανακρίτριας, έχει όπως κάθε Έλληνας πολίτης, το δικαίωμα να προσφύγει στην δικαιοσύνη. Η ουσία όμως είναι πως εάν θεωρεί ότι συκοφαντείται από αυτό το δημοσίευμα, θα πρέπει να αρχίσουμε να θιγόμαστε και εμείς ως πολίτες. Νιώθει πραγματικά ικανοποιημένη από τους μέχρι τώρα χειρισμούς της;

  — Έχει ασκήσει διώξεις κατά των στελεχών της ΤτΕ, μετά το πόρισμα Καλούδη; Λέει ψέμματα το δημοσίευμα; Γιατί εάν δεν το έχει κάνει, υπάρχει σοβαρό, σοβαρότατο θέμα.

  — Νιώθει ικανοποιημένη από την εξαφάνιση βασικών κατηγορουμένων που τυγχάνει να είναι και οι “βαλιτσοφόροι”;

  — Νιώθει ικανοποιημένη από την φυγή και του υιού Κυριακίδη αρκετό διάστημα μετά την φυγή του πατρός;

  — Νιώθει ικανοποιημένη που ο κύριος Κυριακίδης (που φτερούγισε) έστελνε εμβάσματα – μαμούθ σε δημοσιογράφους, αλλά το μάθαμε από την Ελευθεροτυπία και όχι τον κύριο Προβόπουλο; Εϊναι ίδιο το χρήμα που φτερουγίζει με την υπόθεση που χειρίζεται ή όχι;

  — Οι Αμερικάνοι πάντως έχουν μία βασική αρχή: Follow the money. Υπ’ αυτή την έννοια, η “επιτυχία” χωρίζεται από μία ΚΑΘΕΤΗ ΓΡΑΜΜΗ μεταξύ καθήκοντος και “δουλίτσας”. Οι καιροί είναι τέτοιοι, η κοινωνία βράζει και όλοι θα κληθούμε να γράψουμε το όνομα μας σε μία θέση ορατή στις επόμενες γενιές. Με μαύρα ή χρυσά γράμματα.

  — Ειδικά οι λειτουργοί της δικαιοσύνης, έχουν την μοναδική ευκαιρία να σώσουν την πατρίδα από το χάος ή να την βυθίσουν περισσότερο σε αυτό.

  — Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον περισσότερες λεπτομέρειες, για να πούμε και περισσότερα.

Αναρτήθηκε από τον/την natos1  μέσω  olympia.gr

Απάντηση