ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ -ΝΤΑΛΤΟΝ -ΡΑΤΑΠΛΑΝ  — ΑΣ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ:  Πανάθεμα τη “φούρια” σου ….σήμερα στην Ε.Τ,  ..για την Χρυσή Αυγή  ….Μάκη μου τα κουμπούρια σου ….κάποτε -ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ- στη σκοπο-Βουλή!!!!

  — Βουλευτής και γιατρός ….εμφανίσθηκε ως «πιστολέρο» στο Κοινοβούλιο, απειλώντας ….ακόμα και να σκοτώσει (!)
[Ακούστε πρώτα ….από το Video που ακολουθεί ….μουσική “καλοκαιρινή”  ….άσχετη  μεν, αλλά γλυκιά, απαλή και ήρεμη ….για να μην ξυπνήσουν απότομα κάποιων ….οι “υποκριτικά” ναρκωμένες μνήμες και συνειδήσεις]


  — Και για να σοβαρευτούμε  ….η ασυλία ….η πόρνη ….φταίει που προκαλεί τις “παρεκτροπές” ….σε όλες τις δραστηριότητες, τα χρώματα και τα επίπεδα του Γκουβέρνου.

  — Βουλευτής κουμπουροφόρος ….εναντίον του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως ….κατακαλόκαιρο ….μέσα στη Βουλή !
  — Σιγά το πράγμα ….για όλα πρέπει να φταίγανε οι “γκόμενες” ……..καλοκαίρι ήταν  ….44 βαθμοί ….και οι καλλίγραμμες τα είχαν πετάξει όλα  ….και σου παίρνανε τα μυαλά  ….και τρελαινόσoυνα και χανόσουν   ….κι’ έκανες ανεξέλεγκτα  πράγματα όπως εν προκειμένω ο βουλευτής μας ….μα σίγουρα -φταίγανε- και οι λαθρομετανάστες   ….που έκαναν ντου στο σπίτι του Μάκη και του ξάφρισαν το περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου, αλλά  ….περισσότερο(σωστός) φταίγανε  ….αυτοί  που τους έφερναν.
  — Προέκυψε λοιπόν μέγα θέμα με την κουμπούρα του Μάκη …..την στιγμή που στην Βολή(πεδίο βολής)  οπλοφορούσαν -όπως λέει ο συντάκτης- 26 γαλάζιοι και 28 πράσινοι ….σύνολο 54 “κάννες μικρού διαμετρήματος”  ….κι’ αν ήθελαν οι Σκοπιανοί ας “σκόπιαζαν” !
  — Ρε αφήστε τα σάπια ….η μισή Κρήτη, η Μάνη και το Ξηρόμερο [ φέτα έχετε φάει(;) ….είναι θαυμάσια ! ]….είναι οπλισμένοι (κακώς) σαν αστακοί ….”με βαρύ οπλισμό”, για την άμυνα της πατρίδος ρε γαμώτο και όχι μόνο ….κι’ εσείς χαλάσετε τον κόσμο για λίγα “λιανοντούφεκα” στο ναό της Δημοκρατίας ;
Διαχρονικά το “μαγαζί” ήταν/είναι, κατά πάντα ….και δια πάντα ….του ω φωνηέντου -άνευ υποδιαστολής-  ….έχει ξεχειλώσει όμως και δεν συμμαζεύεται !
Φύγαμε όμως από την ουσία  ….η οποία είναι ότι ….όλοι αυτοί που διοικήσανε τα ταμεία ή ήταν πολιτικά αρμόδιοι -κατά διαστήματα- ….όπως ο εικονιζόμενος «πιστολέρο»  ….κάπου αλλού έπρεπε να δίνουν το παρόν σήμερα ….και όχι στην TV .
ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ -ΚΟΥΜΠΟΥΡΟΦΟΡΟΣ ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ  — Όσον αφορά την Χρυσή Αυγή  -από εκεί ξεκίνησε η συζήτηση το πρωί στην Ε.Τ-  ….που σαφώς εκφράζεται προκλητικά με την εν γένει στάση της -διαφωνώ- άλλα θα την κρίνω όταν πρέπει ….κυρίως για την ποσοτική και ουσιαστική ή μη  κοινοβουλευτική της δραστηριότητατα και έλεγχο που ασκεί και την χρησιμότητά τους ή μη ….στη χώρα και την κοινωνία.
Λυπάμαι ειλικρινά για τον θάνατο του συμπολίτη μας ….από έναν ανεγκέφαλο ….αλλά υπάρχουνε και χιλιάδες θάνατοι ….που με έμμεσο τρόπο -εδώ δεν υπάρχει ευθύνη(;)- έχουν προκαλέσει -σαρανταπέντε χρόνια τώρα-  τα κόμματα που κυβέρνησαν ή συγκυβέρνησαν ….αλλά και αυτά που αδιαφόρησαν ή σιώπησαν ….και εννοώ σαφώς τα κόμματα του προοδευτικού λεγόμενου τόξου  ….που το παιγνίδι της “προσκολλήσεως” όλοι ξέρουμε -δεν πάθαμε ακόμα ομαδικό αλτσχάιμερ- ότι το έπαιζαν πολύ καλά ….σε βάρος της κοινωνίας. 
  — Το ν’ απειλείς κάποιον ανοιχτά ….έχοντας το πιστόλι σε εμφανή θέση στην ζώνη σου ….και μην τρέχει τίποτε ….πως μπορεί να λέγεται;
“Αλαξοαπαλλαγές”  και συμψηφισμοί ….λόγω ασυλίας!

Απάντηση