ΚΑΚΚΑΛΑΣ ERGO - ΜΑΡΚΕΛ  — Ω! αργυρώνητος (παρα)πληροφόρησις,  ….η Θεία Δίκη η αιώνια και η αξιοσέβαστος Νέμεσις, επί της κεφαλής και της κεφαλής των τέκνων σας  ….θέλει επιδράμει  ….είθε!

  — Πράξεις και ενέργειες -απροκαλύπτως- τιθέμεναι εις στο πλευρόν και την υπηρεσίαν της Θατσερο-Σιωνιστικής, νεοφιλελεύθερης, κλεπτοκρατικής, αντίληψης, ….της ιδιωτικοποιήσεως των πάντων -ακόμη και των νεκροταφείων (φτου-αχρείαστα), την Ύβριν και την Νέμεσιν ….προκαλούν και την “άστομον ρομφαίαν” της Θείας Δίκης!

  — Ω ! Νέμεση,  …. την αγαθοεργή σου βοήθεια δώσε στην ώρα της ανάγκης και άφθονη ισχύ στη δύναμη της λογικής, τις σκέψεις τις ασεβείς, τις αλαζονικές και τις χαμερπείς διώξε μακριά.

  — Ότι, ….”ράκη ανακαθημένης” υφάρπαξαν/αρπάζουν το ψωμί -ότι απέμεινε- απ’ του πενόμενου Έλληνα το στόμα  ….και των παιδιών του “ρουφάνε” ….το μέλλον!

[ΤΑ ΑΝΩΤΈΡΩ ….ΣΕ ΚΑΜΙΆ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΎΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ, Η ΟΠΟΊΑ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΌΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΌΣ, ΕΛΈΓΧΕΤΑΙ ΜΌΝΟΝ ΑΠΌ ΤΟ ΥΦΙΣΤΆΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΌ ΝΟΜΙΚΌ ΠΛΑΊΣΙΟ ΤΟΥ ΚΡΆΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΌΧΟΥΣ ΤΗΣ]

  — [ΣΗΜ. Η ERGO Ελλάδας (θυγατρική εταιρεία της Γερμανικής  ERGO) και η Τράπεζα Πειραιώς με τους Πασοκο-μάνατζερς ….διεκδικούν το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας ….από την ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης.]

ΚΑΚΚΑΛΑΣ ERGO - ΛΥΡΙΤΖΗΣ -ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ  — ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι δύο εικόνες είναι ενδεικτικές της γλειώδους αργυρώνητης και διαπλεκόμενης παραπληροφόρησης. Συνδετικός κρίκος της γνώσης μας οι στρατευμένοι υπέρ της πλουτοκρατίας μεγαλοδημοσιογράφοι Λυριτζής και Οικονόμου, που εξαφανίζουν με τα μαγικά ραβδιά τους το τεράστιο φόντο διαπλοκής, του  μεγαλο-Κακκάλα της ERGO, μέχρι τη βρόμικη Μέρκελ. Όμως έρχονται γεγονότα (και όπως θέλετε ονομάστε τα – χωρίς να επαναπαύεστε στη “θεία-Δίκη” ) που δείχνει στους μεγαλόσχημους διαπλεκόμενους, πόσο μικρούληδες, έως ανύπαρκτοι είναι.

Απάντηση