ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ   — Έκκληση Ευρωπαίων ηγετών ….για αναχαίτιση νεοναζί. – ΦΩΤΟ.

  — ΒΛΕΠΕ: “Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” 28.01.2000…!!!

  — Στους “επικίνδυνους” (νεοναζί) ηγέτες ….φαίνεται ότι κατέτασσαν κάποιοι Ευρωπαίοι ηγέτες και τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι ….τον μετέπειτα “επίσημο” συνομιλητή της “θείας” Μέρκελ και του ….άγνωστου πλέον ….πρώην Π.Δ της Γαλλίας ….Σαρκοζί!

  — “Τρελή” είναι αυτή η Ιστορία, σου παίζει παιγνίδια που δεν τα φαντάζεσαι  ….ότι θέλει κάνει ….έχει επαναλαμβανόμενους κύκλους ….έχει καμπές επικίνδυνες ….και αλίμονο αν σ’ αυτές τις κρίσεις  και τις “αναταράξεις” ….δεν υπάρχουν ικανοί και με διορατικότητα ηγέτες ….να τις αντιμετωπίσουν ή ακόμη χειρότερα ….αν το Γκουβέρνο ….ζει στην “κοσμάρα” του!

  — Τηρουμένων των αναλογιών ….κινδυνεύουμε τότε ….να γίνουμε “Συρία” !…

  — Κατά τους Ισραηλίτες, είναι ακατάλληλος για κυβερνητικά αξιώματα -στην χώρα του εννοείται – όποιος αρνείται το ολοκαύτωμα των Εβραίων ….με άλλα λόγια όποιος το αμφισβητεί ….μπορεί να θεωρείται φασίστας και νεοναζί.

  — Όπως δήλωνε ….ο τότε απερχόμενος καγκελάριος της Αυστρίας:

  — “Οποιοσδήποτε δεν αναγνωρίζει αυτό το έγκλημα (το ολοκαύτωμα)  ειναι ακατάλληλος για δημόσια αξιώματα, επειδή δεν διαθέτει τις θεμελιώδεις ανθρώπινες αρετές, που είναι απαραίτητες για μια θέση υψηλής ευθύνης” (!)

  — ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
Το τι εβραίικο ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ – ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ νομοθέτημα, έχει ζώσει την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια, δεν περιγράφεται. Όλα τα συντάγματα έχουν καταργηθεί και κυβερνούν οι Εβραίοι μέσα από τις τράπεζες και με σημαία το αυτοαποκαλούμενο ολοκαύτωμα, το οποίο ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ και το επιβάλεοι ο εβραιοναζισμός με τη βία και την απειλή εξόντωσης!!!!!

Απάντηση