ΣΑΜΑΡΑ ΣΥΛΛΗΨΗ 1  — ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΟΡΙ ΣΕ 6 ΕΙΚΟΝΕΣ!!!!!

  — Ο κακοποιός νεοναζί πρωθυπουργός, ο και αυτοαποκαλούμενος “Χρυσός Αυγός της Τζερούσαλεμ” με τη σύμφωνη γνώμη σύσσωμης της ένωσης δικαστών και εισαγγελέων, συνελήφθει πριν από 16 λεπτά και 22 δεύτερα, στη γιάφκα του μεγάρου Μαξίμου.  — Σε όλη τη διαδρομή, από τη Συγγρού μέχρι τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο συλληφθείς κακοποιός νεοναζί πρωθυπουργός, ούρλιαζε ρυθμικά και ασταμάτητα: “Χρυσή Αυγή και ξερό ψωμί”

ΣΑΜΑΡΑ ΣΥΛΛΗΨΗ 2  — Το παράδοξο της νέας πολύκροτης υπόθεσης είναι, ότι για τη θεαματική επιχείρηση, συμφώνησε ο αντιπρόεδρος της χούντας και πρώτος αντισυνταγματολόγος της υπόδουλης χώρας, Βαντζέλις Βενιζέλος.

ΣΑΜΑΡΑ ΣΥΛΛΗΨΗ 3  — Αυτό δεν είναι μια απλή φήμη. Είναι η κωμικοτραγική αλήθεια. Πρώτοι οι Tsoutsouneros ανακάλυψαν, ότι επί κεφαλής της επίθεσης των ειδικών δυνάμεων ήταν η άλλοτε  σεξοβόμβα ιδιαιτέρα σύμβουλος του Κούγια που δεν μ΄ άκουγιε, η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ!!!! Η κυρία, επαναπροσλήφθηκε και είναι πλέον σύμβουλος του παλαβού υπέρβαρου αρχηγού του ψευδοΠΑΣΟΚ. Αυτή είναι που πέρασε τις χειροπέδες στον νεοναζί πρωθυπουργό.

ΣΑΜΑΡΑ ΣΥΛΛΗΨΗ 4  — Μετά και από αυτές τις δραματικές εξελίξεις, τη πρωθυπουργία αναλαμβάνει αυτοδικαίως, ο αντισυνταγματολόγος αντιπρόεδρος της χούντας των σιωνιστών της Αθήνας, Βαντζέλις Βενιζέλος. Αυτό που περιμένει για να επιβεβαιωθεί είναι, αν η όλη διαδικασία αποφασίστηκε στη πρόσφατη μονόλεπτη συνάντηση του Βενιζέλου με τον Μπαράκ Ομπάμα.

ΣΑΜΑΡΑ ΣΥΛΛΗΨΗ 5  — Οι εξελίξεις τρέχουν και ήδη ΜΑΤ και ασθενοφόρα έχουν περικυκλώσει τις εγκαταστάσεις των πορνείων της Συγγρού.

ΣΑΜΑΡΑ ΣΥΛΛΗΨΗ 6  — Έεεεεεε ρε γλέεεεντια!!!!!

Απάντηση